Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Zapalila je ljubomorna supruga

VIDEO Žena kojoj je spaljeno lice i tijelo skida masku u TV showu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dana Vulin, 28-godišnjakinja iz Pertha u Australiji, na dvije trećine tijela imala je opekline trećeg stupnja. Zapalila ju je Natalie Dimitrovska, čijeg je supruga Edina upoznala na novogodišnjoj zabavi.

Prije dvije i pol godine žena ljubomorna na njezinu ljepotu zalila ju je metilnim alkoholom i zapalila. Otada je njezino lice prekriveno maskom. Nakon 30 mjeseci od brutalnog napada i nakon više od 30 plastičnih i estetskih operacija, u nedjelju će u televizijskoj emisiji uživo Sunday Night show otkriti svoje lice, piše Daily Mail.

Dana Vulin, 28-godišnjakinja iz Pertha u Australiji, na dvije trećine tijela imala je opekline trećeg stupnja. Zapalila ju je Natalie Dimitrovska, čijeg je supruga Edina upoznala na novogodišnjoj zabavi. Ljubomorna supruga pozvonila je Dani na vrata 16. veljače 2012., polila je litrom alkohola i zapalila.

'Planula sam istog trenutka, bila sam plamteća kugla. Dimitrovska se smijala, a zatim pobjegla', ispričala je Dana.
Nakon što se probudila iz kome, između brojnih operacija stavljali su joj elastično-kompresijsko odijelo i masku.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou

Možete li ga prepoznati? Nogometaš će napraviti sve za ljepotu!

'Nisam imala lice i osjećala sam se kao nitko i ništa. Moje lice nije imalo ekspresija, usne i nos nisu se vidjeli. Samo očne duplje, bez obrva. Cijenila sam masku koju sam morala nositi, no u drugu ruku sam je mrzila. Ni jedan dan mojeg života nije isti kao prije. Izgled predstavlja i unutrašnjost, a ovo nisam ja... moja koža, opekotine i ožiljci očito su sada dio mene, no ovo nisam ja. Ne mogu više nositi naušnice, sad imam kratku kosu jer se ne mogu o njoj brinuti, i već dvije godine nosim istu odjeću', ispričala je Dana Vulin.

U listopadu 2013. Dimitrovska je zbog napada optužena na 17 godina zatvora.

'No, ja sam jaka osoba i naučila sam živjeti sa svojim opekotinama', poručila je Dana koja je ipak odlučila skinuti masku i suočiti se sa svijetom ali i samom sobom.


 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene