Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U potrazi za rabljenim automobilom kupci imaju različite želje, neki traže „spuštenu jurilicu“ u kojoj neće ostati neprimijećeni, dok drugi žele mali gradski auto koji neće previše načeti njihov budžet i vozi ih redovito od točke A do točke B.


 Odabir automobila temelji se na vlastitim financijskim mogućnostima, preferencijama i stilu vožnje, no pri kupnji rabljenog automobila potrebno je sagledati puno više čimbenika, među kojima je i povjerenje u prodavatelja. Bilo da je riječ o praktičnom gradskom automobilu ili ogromnom terencu, povjerenje u stanje automobila presudni je faktor pri kupovini. Tome je doskočila platforma Neostar.com na kojoj u svega par klikova korisnici mogu pronaći rabljeni automobil po njihovim kriterijima, a kako bi on bio upravo onakav kakav je i oglašen, pobrinuli su se Neoinspektori – stručnjaci koji kontroliraju svako oglašeno vozilo i prate proces do isporuke automobila na kućnu adresu.

Vezani članci Slika nije dostupna NEOSTARna ponuda rabljenih vozila na webu sada uz dodatne funkcionalnosti Slika nije dostupna Neostarna akcija za rabljena vozilaPlatforma Neostar.com inovativan je pristup trgovini rabljenim vozilima jer se temelji na transparentnosti prema kupcu i prema prodavatelju. Objektivni prikaz vozila i pregled ispravnosti preduvjet su za izdavanje jamstva i to je velika vrijednost za kupca. Automobili na platformi prodaju se bez skrivenih oštećenja i krivo navedenih informacija. Dapače, inzistira se na tome da se svako oštećenje, ma koliko sitno bilo, dokumentira i fotografira.

Ova je platforma značajno drugačija od svih drugih tražilica automobila jer korisnicima nudi provjerene automobile s jasno navedenim značajkama. To je zato što prije samog oglašavanja vozila stručnjaci Neostara provjeravaju svaki automobil i nadziru primopredaju. Jamstvo i kontrolni pregled posebno su važni za kupca, koji ne kupuje mačka u vreći, a velika vrijednost za prodavatelje je činjenica da je cijela usluga pregleda i oglašavanja sasvim besplatna.

Uspjeh platforme

O tome da prodavači i kupci cijene objektivan i transparentan pristup i da je platforma dobro prihvaćena govori i 1,3 milijuna pregleda stranice, koliko ih je Neostar.com skupio u svega mjesec dana, a do prošlog tjedna putem platforme prodana su već 124 vozila.
Za sve je zaslužan tim od 26 ljudi koji je kroz 2 godine razvijao rješenje koje adresira ključne potrebe korisnika na tržištu automobila. Rezultat njihovog truda je platforma koja kupcu, prodavatelju ili vlasniku automobila znatno olakšava kupovinu, prodaju i održavanje vozila.Širok izbor vozila

Na platformi je trenutno oglašeno oko 2000 vozila, različitih kategorija i performansi, a kupci pristupaju usporedivim ključnim podacima o oglašenom vozilu te ih pregledavaju u prikazu od 360°. Rabljeni gradski i obiteljski automobili dostupni na platformi, kao i oni luksuzni i sportski, mogu se pretraživati po različitim parametrima, od boje do performansi. Kupci se mogu pouzdati u informacije o vozilu zbog Neoinspektora, koji svako oglašeno vozilo pregledavaju u 60 točaka.

Transparentnost i jamstvo

Svaki automobil dostupan na platformi dolazi s jamstvom od 6 do 12 mjeseci, te su vozila stoga i strogo provjerena. Umjesto da pregledavate nečije mutne fotografije iz prašnjave garaže, automobil je fotografiran u visokoj kvaliteti, te su eventualna oštećenja zabilježena, a pri provjeri će veća oštećenja diskvalificirati automobil. Vozila dostupna na platformi nemaju više od 250.000 prijeđenih kilometara te Neostar nudi garanciju od 6 do 12 mjeseci na sva vozila.

Stoga, bilo da primjerice tražite Audi A8 ili brižljivo očuvani Twingo koji će se smjestiti i na najuža parking mjesta, Neostar.com ponudit će vam izbor rabljenih vozila za koja možete biti sigurni da su oglašena u svojem stvarnom stanju. S druge strane, prodajete li limenog ljubimca uz podršku Neostara dobit ćete besplatan pregled i procjenu automobila, vrhunske fotografije i besplatno oglašavanje. Transparentnost se isplati.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju