Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Opciju trenutno nije moguće isključiti.


Od danas će biti nešto teže izbjegavati dopisivanje na WhatsAppu ili barem tvrditi da niste vidjeli poruku. Naime aplikacija u vlasništvu Facebooka sada prikazuje dvije plave kvačice u donjem desnom kutu poruke koje znače da je ta poruka pročitana. A klikom na poruku trebali biste dobiti informaciju o točnom vremenu kada je primatelj poruku otvorio i pročitao, piše Daily Mail.

Vezani članci Dječje poruke Dječje poruke vršnjacima iz Petrinje rastopit će vam srca, pogledajte što sve pišu i crtaju Nokti u doba korone ''Broj oboljelih raste, ali vaša glupost ne jenjava'': Kozmetičarka podijelila zabrinjavajuće poruke mušterija

U grupnim razgovorima kvačice će poplaviti kada svi sudionici pročitaju poruku.

Podsjetimo, prije ovog ažuriranja kvačice su bile sive boje. Jedna je značila da je poruka uspješno poslana, a dvije da je dostavljena. Dakle, sada kada netko tu poruku pročita kvačice će postati plave.

ŠOK U TECH SVIJETU: Facebook kupuje WhatsApp za 19 milijardi dolara!

Kako bi vam promjene bile vidljive aplikaciju morate ažurirati. A mišljenja oko promjena su podijeljena, posebno na Twitteru.

Neki korisnici brinu se da će nadogradnja otežati ignoriranje drugih. 'Plava WhatsAppova kvačica upropastit će prijateljstva', jedan je od komentara.

Drugima pak nije jasna tolika zabrinutost. 'Što se mene tiče, ako mi se ne odgovara, jednostavno ne odgovaram', napisao je jedan tviteraš.

Ovu opciju trenutno nije moguće isključiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook