Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran slučaj

Bebi odstranili rep dugačak 12 centimetara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski kirurzi četveromjesečnoj bebi uspješno su odstranili rep dugačak oko 12 centimetara.

Malena djevojčica rodila se s 'repićem' na dnu kralješnice, ali se on u međuvremenu povećao za duplo, prenosi Anhui Market Daily. Otac djevojčice lokalnim je medijima rekao kako je bio šokiran, kad je primijetio da njegova novorođena kći ima rep.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava u beogradu Maloljetnica ručnikom ugušila svoje novorođenče Slika nije dostupna Inspekcija u bolnici Bebi nakon operacije u Klaićevoj otkazala oba bubrega

'Htio sam da joj ga odstrane odmah po rođenju, no liječnici su sugerirali da je bolje pričekati neko vrijeme, jer je novorođenče ionako bilo preslabo za obavljanje takvog operativnog zahvata', istaknuo je Hou, otac djevojčice. Umjesto da se smanjivao, njezin 'rep' je postajao sve veći i veći, iz dana u dan, dodao je zabrinuti otac.

'To je iznimno rijetka pojava, koja se dogodi tek kod jednog na milijun novorođene djece. Mi još nismo vidjeli takvo što', objasnio je doktor Sun Jun, iz dječje bolnice u Anhuiju. Rentgen je ipak otkrio u čemu je zapravo bio problem, jer djevojčici je pronađen tumor u samoj kralješnici, iz kojeg je odstranjeni rep i narastao. Operacija je uspješno prošla, a liječnici još ne znaju hoće li djevojčici biti potreban i daljnji tretman.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene