Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TAJNA SAVRŠENOG MAKE-UPA

Beauty inovacija za temeljito prekrivanje nesavršenosti, bubuljica i crvenila na licu

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/5 >>
Do prije par mjeseci tragala je za čudom koje će joj učinkovito prekriti bubuljice i nesavršenosti na licu.

 Danas je ona djevojka kojoj zavide na besprijekornom make-upu i naizgled savršenom tenu. Njena tajna zapravo je najnovija inovacija u svijetu kozmetike koja savršeno prekriva sve nesavršenosti na koži. Zato, ako i vas muče bubuljice, akne, crvenilo, pjege, mrlje i druge nepravilnosti na koži, pročitajte ispovijest Ines Blažević, djevojke koja je otkrila tajnu savršenog make-upa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celine Dion primila nagradu Legion d'Honneur Slika nije dostupna Štetni ftalati u puderima i losionima za bebe

Od ružnog pačeta do labudice

Moji problemi s licem počeli su kad sam ušla u pubertet. Isprva je to bilo normalno i svi oko mene imali su slične probleme. Bila sam još uvijek premlada da bih to skrivala šminkom, a i nisam osjećala potrebu za tim jer stanje nije bilo toliko ozbiljno. S vremenom je postajalo sve ozbiljnije i ozbiljnije. Prolazile su godine, a moje lice se nije smirivalo i ništa mi nije pomagalo da sakrijem te ružne znakove puberteta. Nadala sam se da će proći kada izađem iz tinejdžerskih godina, ali to se nije dogodilo.

Sve to ostavilo je velik trag na meni. Nisam se željela puno pokazivati u javnosti, izbjegavala sam druženja, izlaske. Život mi se uglavnom svodio na učenje u mojoj sobi ili kave kod prijateljice jer nisam željela izlaziti u javnost više nego što sam morala. Nema kakva sve rješenja nisam isprobala da bih uklonila bubuljice. Čak i kada bih uspjela, ostajali bi ružni ožiljci i mrlje, a tome zaista nije bilo pomoći. Za svako slavlje morala sam davati ogromne novce profesionalnim šminkerima kako bi napravili nešto s mojim licem, jer obični puderi nisu bili dovoljno dobri i jaki da prekriju taj užas na njemu.

Problem je postao još gori kada sam završila fakultet i kada se više nisam mogla kriti u kući. Bilo je vrijeme da se suočim sa svijetom, a užasavala me pomisao da ću morati sjediti osam sati s drugim ljudima koji neće skidati pogled s mog užasnog lica.

PR PR

Tajna savršenog lica modnih blogerica

Budući da sam bila svjesna da ne postoji trajno rješenje za moj problem, znala sam da moram pronaći bar preparat koji će mi prekriti nepravilnosti i ujednačiti ten, a pritom neće djelovati destruktivno na moje lice kao što je slučaj s većinom pudera i korektora. Ponovo sam se, po tko zna koji put, bacila u potragu. Primijetila sam da veliki broj modnih i beauty blogerica spominje jedan puder koji navodno pruža sve ono što meni treba. U pitanju je bila neka inovacija, pa sam bila jako sretna kada sam vidjela da je nedavno stigao i na naše tržište. Što mi je drugo preostalo nego da izaberem odgovarajuću nijansu, naručim i nadam se…

Dok sam čekala da stigne, temeljito sam istražila o čemu se radi i zašto je drugačiji od ostalih. Tajna je u inovativnoj formuli koja se temelji na sastojcima koji djeluju sinergijski prekrivajući nesavršenosti na koži i čineći kožu besprijekorno lijepom. Pritom, što je najvažnije, sastojci ne uništavaju kožu, ne začepljuju pore i omogućuju joj da diše. Nestrpljivo sam čekala da ga sama testiram i provjerim je li sve ovo istina…

Čista i baršunasta koža zahvaljujući bogatoj teksturi s visokom moći prekrivanja

Moj puder je stigao nakon samo dva dana (koja su meni trajala kao cijela vječnost) i došao je trenutak istine. Odmah sam raspakirala i isprobala korektivni puder Umbra. Kada sam gananijela na četkicu, prvo što sam primijetila je njegova raskošna i kremasta tekstura. Činilo mi se da ne sadrži ulja i da ne masti kožu, što mi je bilo bitno jer takvi puderi začepljuju pore i uništavaju kožu. Kada sam ga nanijela na lice, nisam osjetila nikakvu težinu, iako sam od pudera koji ima jaku moć prekrivanja očekivala da će djelovati kao da imam masku na licu. Međutim, osjećaj težine i „maske“ na licu nije se pojavio ni nakon par sati. Bila sam jako zadovoljna i sretna jer je ovaj korektivni temeljni puder nježan prema koži.

Što se tiče samog prekrivanja mojih bubuljica, ožiljaka i mrlja, rezultat me šokirao. Kao da su nestali ispod sloja ovog pudera. Koža mi je djelovala čisto, baršunasto i tonirano, ali nije izgledala kao da sam stavila tonu pudera. Također, boja pudera se savršeno stopila s bojom mojeg tena i nije se primjećivala ona ružna razlika na vratu. Puder se nije skupljao ni u borama koje imam oko očiju. Bila sam prezadovoljna i željela sam pokazati svoje „novo“ lice javnosti pa sam nanijela ostatak make-upa i otišla u grad.

Vrhunska i postojana make-up podloga testirana prirodnim putem

Kada sam se na kraju napornog dana pogledala u ogledalo, imala sam što i vidjeti. Puder je i dalje bio tu, svi moji problemi na licu se gotovo nisu ni nazirali i koža je bila lijepa i tonirana. Postalo je jasno – našla sam dugo traženu pomoć za svoje problematično lice. Istina, u potpuno drugom obliku od onog koji sam očekivala, ali djelovalo je baš onako kako sam priželjkivala. Od tog dana puder Umbra postao je dio moje svakodnevne rutine. Koristim ga već neko vrijeme i lice mi se uopće nije „zasitilo“ kao što se često događa s drugim puderima. Čak sam primijetila da mi se bubuljice ispod njega brže suše i prolaze, definitivno postoji neka čarolija!

U želji da djelić ove čarolije podijelim s drugim djevojkama i olakšam im probleme koje i sama imam, odlučila sam na sva zvona hvaliti ovaj puder. U tijeku su i pripreme za moj novi blog u kojem ću otkriti detalje o svojoj borbi, korištenju Umbra pudera, ali i druge šminke koju sam isprobala. Našla sam rješenje koje je zaslužilo da se za njega čuje, pogotovo zato što se može kupiti samo online. Na kraju krajeva, želim da svi budu sretni i zadovoljni svojim izgledom baš kao što sam ja sada.

PR PR

Posebno iznenađenje za naše čitatelje

Inspirirani pričom naše Ines odlučili smo kontaktirati distributera i raspitati se zašto ovako sjajan puder još nije na policama trgovina. Odgovor je bio očekivan, kozmetička industrija se bori za prevlast i samo financijski najjači uspijevaju svoje proizvode izbaciti na tržište i staviti na police. Dok se situacija ne promijeni, Umbra puder možete naručiti isključivo na službenoj stranici. A u znak zahvalnosti distributeri su nam osigurali dodatni popust na i ovako povoljnu cijenu pudera.

Umjesto redovne cijene pudera, čitatelji ovog članka mogu naručiti Umbra puder po 50% nižoj cijeni!

PR PR

Prestanite se boriti s nesavršenostima na licu, nepostojanim puderima koji samo nanose štetu koži i nestaju ubrzo nakon nanošenja, neodgovarajućim tonovima podloge… jer Umbra rješava sve ove i mnoge druge probleme. Naručite danas i već za dva dana uživajte u baršunastoj, čistoj i toniranoj koži. Kliknite ovdje

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene