Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Učinite sve želje mogućima uz lakoću RBA digitalnog bankarstva

PR
PR Foto: PR
Cijeloga života u sebi nosimo brojne želje, očekujući da nam se ostvare u budućnosti. Ali stvari se ne događaju same od sebe – vi ste ti koji svoje želje činite mogućima.

Kako biste uživali u lakoći RBA digitalnog bankarstva i učinili snove i željena iskustva mogućima, jednostavno dođite u RBA. Bilo da se radi o sigurnim online kupovinama, naknadnom dijeljenju kupovina na rate ili beskontaktnom plaćanju mobilnim novčanikom, vaše financijske potrebe su svakodnevno 100% pokrivene.

Na primjer, želite li ispuniti dugo sanjanu želju svojim najmilijima, uz RBA kreditne kartice možete kupiti odmah, a uz mojaRBA mobilno bankarstvo podijeliti na rate kasnije, do čak 24 mjeseca uz kamatu 0%. Automatski ulazite u program sakupljanja bodova Zlatne Ribice koje, kad ih zamijenite za eure, možete potrošiti kod RBA partnera. Dovoljno je zatražiti online kreditnu karticu i učinit ćete taj veliki san mogućim.

Ako ste željni trenutaka koji su rezervirani samo za vas, uštedite svoje vrijeme uz brzo, jednostavno i sigurno plaćanje mobilnim novčanikom i RaiPay ili Apple Pay uslugama. Tako ćete učiniti vrijeme za sebe mogućim.

Učinite taj prvi korak, dođite u RBA i učinite ostvarenje želja i planova mogućim.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene