Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomislav Horvatinčić namjerava prodati Centar Cvjetni, ali još uvijek ne zna kome.


Tomislav Horvatinčić namjerava prodati svoj centar s garažom na Cvjetnom trgu. Potvrdio nam je to i Krešimir Horvatinčić iz HOTO grupe, rekavši da je to društvo u postupku restrukturiranja svog poslovanja te da uskoro zasniva strateško partnerstvo s uglednim međunarodnim investitorom. 

Vezani članci Tomislav Horvatinčić (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Horvatinčić ni nakon godinu dana neće u zatvor, sad je kriva koronakriza i stanje u njemačkom zdravstvu Slika nije dostupna Zamjenica gradskog pročelnika: 'Očekujem najgori mogući napad'

"U sklopu tog partnerstva previđena je i kupoprodaja dijela portfelja naših nekretnina, konkretno dijela kompleksa Cvjetni pri čemu će se izvršiti i reorganizacija ljudskih resursa i njihov angažman na drugim segmentima poslovanja", poručio je Horvatinčić, dodajući da će se objekt HOTO centar u Svetoj Nedjelji prenamijeniti u "moderan medicinsko-poslovni centar koji će zahtijevati angažman novih ljudskih resursa".

"Također, u proširenju našeg poslovanja, otvaranju ekskluzivne ugostiteljske ponude zaposlili smo u proteklom razdoblju 65 novih djelatnika. Držimo kako će postupak restrukturiranja poslovanja uskoro uspješno završiti a HOTO grupa nastaviti i dalje sa svojim uspješnim poslovanjem", kaže Horvatinčić. 

Podsjetimo, izgradnja trgovačkog centra Cvjetni 2010. godine izazvala je veliki otpor građana, zbog čega su radovi prekidani u nekoliko navrata. Kontroverzni poduzetnik je prosvjede izazvao i nedavno, prilikom postavljanja konstrukcije za terasu kafića My Way.