Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSTUPAK RESTRUKTURIRANJA

TKO JE KUPAC? Horvatinčić prodaje kompleks Cvjetni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Horvatinčić namjerava prodati Centar Cvjetni, ali još uvijek ne zna kome.

Tomislav Horvatinčić namjerava prodati svoj centar s garažom na Cvjetnom trgu. Potvrdio nam je to i Krešimir Horvatinčić iz HOTO grupe, rekavši da je to društvo u postupku restrukturiranja svog poslovanja te da uskoro zasniva strateško partnerstvo s uglednim međunarodnim investitorom. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CVJETNI TRG POSLUŠAO BANDIĆA Radnici počeli rastavljati konstrukciju Horvatinčićeve terase Slika nije dostupna Tko ga je postavio? Na Cvjetnom osvanuo natpis s žrtvama iz Horvatinčićevih nesreća

"U sklopu tog partnerstva previđena je i kupoprodaja dijela portfelja naših nekretnina, konkretno dijela kompleksa Cvjetni pri čemu će se izvršiti i reorganizacija ljudskih resursa i njihov angažman na drugim segmentima poslovanja", poručio je Horvatinčić, dodajući da će se objekt HOTO centar u Svetoj Nedjelji prenamijeniti u "moderan medicinsko-poslovni centar koji će zahtijevati angažman novih ljudskih resursa".

"Također, u proširenju našeg poslovanja, otvaranju ekskluzivne ugostiteljske ponude zaposlili smo u proteklom razdoblju 65 novih djelatnika. Držimo kako će postupak restrukturiranja poslovanja uskoro uspješno završiti a HOTO grupa nastaviti i dalje sa svojim uspješnim poslovanjem", kaže Horvatinčić. 

Podsjetimo, izgradnja trgovačkog centra Cvjetni 2010. godine izazvala je veliki otpor građana, zbog čega su radovi prekidani u nekoliko navrata. Kontroverzni poduzetnik je prosvjede izazvao i nedavno, prilikom postavljanja konstrukcije za terasu kafića My Way. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene