Obavijesti Video Pretražite Navigacija
50-tak građana

Građani spontano blokirali ulaz na gradilište Hoto grupe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neformalna skupina građana danas se oko 15,10 sati spontano okupila na ulazu u gradilište Cvjetnom trgu i spriječila kamione da nesmetano izlaze s gradilišta Hoto grupe, doznaje se danas iz zagrebačke Policijske uprave.

Policija je izvijestila da se 50-ak građana spontano okupilo kod Ilice i Preobraženske ulice te sjelo na pod. Mirno su se razišli u 16 sati, a policija nije intervenirala.

Pročitajte i ovo Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Svečanost u KD Vatroslav Lisinski Profesor Balthazar za najuspješnije zagrebačke učenike, povećane i novčane nagrade Poljoprivrednici blokiraju promet na belgijsko-nizozemskoj granici - 1 Ogorčenje raste VIDEO/FOTO Šire se prosvjedi poljoprivrednika: Gotovo 2000 kamiona zapelo na belgijsko-nizozemskoj granici

Udruge Zelena akcija i Pravo na grad nisu sudjelovale u toj akciji i nisu je organizirali već je skupina građana sjela ispred ulaza u gradilište Hoto grupe i spriječila ulazak i izlazak kamiona na gradilište, kazao je predsjednik Zelene akcije Tomislav Tomašević. Dodao je da su se građani mirno povukli nakon rasprave s policijom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene