Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Vjerujete li da mjerodavni nisu ništa znali?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Zadra i bivši ministar prometa Božidar Kalmeta, te predsjednik Hrvatske gospodarske komore rekli su kako ništa nisu znali o aferama u HAC-u i HGK-u.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mijat Stanić o Kalmeti: 'Netko od nas dvojice napustit će grad u pratnji plavih anđela. Hehe...' Slika nije dostupna Nakon mjesec dana Afera Remorker: Josip Sapunar pušten iz istražnog zatvora

Zadarskim novinarima koji su ga dočekali jutros ispred gradske uprave gradonačelnik Božidar Kalmeta je izjavio kako o izvlačenju novca iz HAC-a ne zna ništa, kako vjeruje u institucije države, te da će razmisliti o tome da protiv sindikalista Mijata Stanića podnese kaznenu prijavu zbog klevete.

Dodoao je i da nema saznanja o tome da su USKOK ili PNUSKOK prošlog tjedna bili i u gradskoj upravi, niti je znao za izvlačenje novaca iz Hrvatskih autocesta preko čeških tvrtki, o čemu se ispituje bivši finacijski direktor HAC-a Josip Sapunar.

>>Pogledajte što je rekao Božidar Kalmeta nakon izbijanja afere u HAC-u

Samo tri dana ranije predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević izjavio je kako o izvlačenju novca iz HGK nije ništa znao, te da je iznenađen. Ostavku nije ponudio.

Koje je vaše mišljenje: Vjerujete li da mjerodavni nisu ništa znali?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene