Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konferencija WinDays 11

Treba li informatika biti obvezan predmet od 1. razreda osnovne škole?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Microsoft WinDays 11 počeli su danas u Rovinju. Tamo su se okupili svi koji su svjesni novih tehnologija, ali ne znaju još kako ih uklopiti u poslovanje, te oni koji na ta pitanja imaju odgovore.

OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kako komentirate rezultate američkih predsjedničkih izbora? Slika nije dostupna Uhićen Đuro Brodarac Zašto se optužbe za ratni zločin iz 1991. rješavaju nakon 20 godina?

Vodeća poslovno-tehnološka konferencija u Hrvatskoj Microsoft WinDays 11 počela je danas u Rovinju. Windays konferencija usmjerena je novim tehnološkim i poslovnim idejama. Sastoji se od tehnološke i poslove konferencije. Tamo su se okupili svi koji su svjesni novih tehnologija, ali ne znaju još kako ih uklopiti u poslovanje, te oni koji na ta pitanja imaju odgovore.

Konferencija traje četiri dana, a organizatori su pripremili vrhunska predavanja o najnovijim Microsoftovim tehnologijama i servisima, predavanja poznatih stručnjaka, predavača i blogera iz Hrvatske, regije i svijeta, a po prvi puta održavaju se besplatne radionice za sudionike WinDays11 Technology konferencije.

Da je tehnologija postala nezaobilazan dio naše svakodnevnice svima je jasno. Možda je vrijeme da djeca informatiku počnu učiti već u najranijoj dobi, od prvog razreda osnovne škole.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene