Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao

Što mislite o skidanju imuniteta SDP-ovom zastupniku Željku Jovanoviću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Jovanović postao je prvi saborski zastupnik kojem je skinut zastupnički imunitet zbog privatne tužbe za klevetu.

 

Pročitajte i ovo Hod za život Istaknuli problem femicida Osječki SDP oštro reagirao na Hod za život: "Dio su agende koja povezuje klečavce i hodače" Peđa Grbin O HDZ-u i DP-u Grbin: "Nema boljeg ljepila od novca"

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Radi se o presedanu u dvadesetogodišnjem radu Sabora. Do sada se za klevetu saborskim zastupnicima nije skidao imunitet i zbog toga nisu morali odgovarati pred sudom.

Željko Jovanović je odmah reagirao putem svoje Facebook stranice napisavši: 'HDZ mi upravo je skinuo zastupnički imunitet, ali time su skinuli i sve maske HDZ kao demokratske organizacije, čime su samo potvrdili da je vrh HDZ-a u smislu političke odgovornosti kriminalna organizacija. Danas su ubili parlamentarnu demokraciju. Ipak, najbitnije skidanje dogodit će se 04. 12. 2011. kada će građani na izborima skinuti HDZ sa vlasti!'

Podsjetimo, HDZ-ovci su zatražili da se Jovanoviću skine imunitet jer je u Saboru izjavio da je HDZ zločinačka organizacija.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene