Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što mislite o masovnom odlasku na bolovanje djelatnika Croatia Airlinesa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska aviokompanija Croatia Airlines na Praznik rada suočila se s neobičnom pojavom, prvi put zabilježenom u povijesti CA .U 36 sati bolovanje je prijavilo 20 posto kabinskog osoblja!

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Holding - 1 Nema pomaka Sindikat prijeti štrajkom u Zagrebačkom holdingu: Nakon četiri mjeseca pregovaranja i mirenja Slika nije dostupna Uprava čeka očitovanje Ništa od dogovora: Stjuardese i piloti nastavljaju štrajk!

Croatia Airlines je na Praznik rada otkazala najmanje tri leta, zbog masovnog bolovanja kabinskog osoblja - u posljednjih 36 sati odlazak na bolovanje prijavilo je 39 stjuardesa i stjuarda. Priopćenjem su medije izvijestili kako je to 'dosad jedinstven slučaj u povijesti kompanije'.

>>Osoblje se masovno razboljelo: Croatia Airlines morala otkazati letove!

Čelnici jedinog hrvatskog avioprijevoznika 'ne odbacuju mogućnost' kako 'masovni odlazak na bolovanje predstavlja reakciju Sindikata kabinskog osoblja zrakoplova na uvjete poslodavca oko potpisivanja novoga kolektivnog ugovora, koji su prilagođeni programu restrukturiranja kompanije, a na koje sindikat zasad ne pristaje', piše među ostalim u priopćenju CA.

Što mislite o masovnom odlasku na bolovanje djelatnika Croatia Airlinesa?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene