Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Tema dana

Što mislite o legalizaciji prostitucije i lakih droga?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Vladin prijedlog da se osim prostitutki od sada kažnjavaju i njihovi klijenti, Mladi HNS-a reagirali su zahtjevom za legalizaciju prostitucije, ali i 'lakih' droga. U Mladeži HDZ-a pak smatraju da mladima trebaju radna mjesta, a ne droge i prostitucija.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku

Nakon što je Vlada Saboru nedavno uputila zakonski prijedlog prema kojemu bi se ubuduće, osim prostitutki, kažnjavali i korisnici njihovih usluga, Mladi HNS-a pokrenuli su akciju kojom zahtijevaju legalizaciju prostitucije, ali i 'lakih' droga.

>> Vlada: Uz prostitutke, kažnjavat će se i njihovi klijenti

'Smatramo da bi se legalizacijom prostitucije smanjilo širenje spolnih bolesti i obvezalo osobe na korištenje zaštite te redovite zdravstvene kontrole. Zabranom, prostitucija ostaje mračna zona u kojoj dominiraju organizirani kriminal, krijumčarenje, izrabljivanje te tjelesno i seksualno nasilje nad ženama', ističu Mladi HNS-a na svojoj Facebook stranici.

Nešto ranije, njihov je predsjednik Zvonimir Klobučar najavio da će tražiti i legalizaciju 'lakih' droga.

S druge strane, javila se Mladež HDZ-a čiji je tajnik Josip Bilaver najavio konferenciju za novinare s temom 'Mladima trebaju radna mjesta, a ne lake droge i prostitucija'.

Što mislite o legalizaciji prostitucije i lakih droga?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene