Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjenčali se princ William i Kate Middleton

Smatrate li važnim očuvanje tradicije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski princ William i pučanka Kate Middleton vjenčali su se u Westminsterskoj opatiji u nazočnosti kraljevske obitelji, obitelji mladenke, te brojnih uzvanika.

OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uključite se UŽIVO IZ LONDONA: Doživite iz prve ruke atmosferu uoči kraljevskog vjenčanja! Slika nije dostupna Dvor naučio svoje lekcije iz skandala Kate i William će biti prvi kraljevski par s predbračnim ugovorom!

Britanski princ William i pučanka Kate Middleton vjenčali su se u Westminsterskoj opatiji u nazočnosti kraljevske obitelji, obitelji mladenke, te brojnih okrunjenih glava iz čitavog svijeta, političara, prijatelja mladog para i drugih uzvanika.

U opatiji su, uz kraljicu Elizabetu, među 1900 uzvanika bili političari poput britanskog premijera Davida Camerona te zvijezde među kojima i nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria, pjevač Elton John, te brojni pripadnici kraljevskih obitelji Europe.

Kraljica Elizabeta II. proglasila je neposredno prije vjenčanja princa Williama i Kate Middleton vojvodom i vojvotkinjom od Cambridgea. William, sin princa Charlesa drugi je u redu nasljeđivanja prijestolja.

Princ William je također postao grof od Strathearna i baron od Carrickfergusa, pa je Kate postala grofica od Strathearna i barunica od Carrickfergusa.

U skladu s tradicijom tek neposredno pred vjenčanje otkrivena je jedna od najbrižnije skrivanih tajni - vjenčanica koju je nosila Kate Middleton djelo je dizajnerice Sarah Burton iz kuće preminulog britanskog modnog dizajnera Alexandera McQueena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene