Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Nakon svega, što mislite o slučaju Holy?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy jučer je podnijela kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe zbog sumnji da je se neovlašteno prisluškuje, a zatim je izjavila i kako je primila i vrlo ozbiljne prijetnje vlasnika tvrtki koje se bave otpadom.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili" Slika nije dostupna Analiza Tatjane Krajač VIDEO Neočekivani zaokret: Kako je Mirela Holy spasila SDP i Čačića

Na pitanje tko su ti ljudi koji su joj prijetili, Holy je za Jutarnji list odgovorila - 'kraljevi smeća'. Istaknula je kako je dobila poruku u pismu u kojoj joj je rečeno kako će biti reciklirana, bačena u peć i spaljena.

S druge strane, sad kad je Holy odstupila, prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić u pitanje dovodi i neke njezine metode rada - točnije besplatne studije projekata Plomin i Ombla. "Postoje studije koje su profesionalne, a postoje i studije koje se rade besplatno. A čim je nešto besplatno, vjerujte mi, meni je jako sumnjivo", poručio je Čačić.

>> Holy podnijela kaznenu prijavu: Pročitajte kako je vijest o mailu putovala do ministrice

Premijer Milanović zauzeo je, kako je rekao, neutralan stav. "Postoji ekološka strana, ali i ekonomska strana. Od ministarstva očekujem i ekološki, ali i ekonomski stav", istaknuo je prilikom jučerašnjeg predstavljanja novog ministra okoliša, Mihaela Zmajlovića.

Podsjetimo, Mirela Holy dala je ostavku na mjesto ministrice okoliša nakon što je u javnost procurio njezin email koji je poslala šefu HŽ-a prije tri mjeseca. U tom mailu po stranačkoj liniji zauzela se za jednu djelatnicu HŽ-a. HŽ je jučer također podignuo prijavu, a cijela priča dodatno se zakomplicirala kada se doznalo da je Mirelu Holy nazvala njezina prijateljica Aleksandra Kolarić koja je inače prijateljica i Ankice Mamić, koja ima agenciju IM&C, a koja u ime Radimira Čačića šalje priopćenja koja se ne tiču njegovog posla prvog potpredsjednika Vlade, već se tiču privatnih stvari, poput nesreće u Mađarskoj i slično. Kolarić je tada rekla Holy da Mamić ima informaciju da se sprema priča protiv Mirele Holy. Holy zanima, i to je navela u kaznenoj prijavi, kakve veze s cijelom pričom ima Ankica Mamić.

Čačić je komentirao navode o povezanosti s cijelom pričom. 'Gospođa Mamić je moja dugogodišnja prijateljica i nije PR agentica, nego za mene osobno radi PR, a ako bude u mogućnosti da mi bude PR agentica bit će. Sasvim je sigurno da ja nemam ništa s ovim što se događa s gospođom Holy, niti bih ikada mogao imati', rekao je Čačić.

I sada, nakon svega do sada poznatog, što vi mislite o slučaju Holy?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene