Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Koji je vaš recept za uspjeh protiv Španjolske?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europski i svjetski prvaci našu će reprezentaciju dočekati u Gdanjsku gdje igraju sve utakmice u skupini C.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Christine Lagarde na Svjetskom ekonomskom forumu "svi ćemo imati koristi" Predsjednica Europske središnje banke o uvođenju eura u RH, iznijela i glavni cilj: "To će u Hrvatskoj ublažiti posljedice krize"

Naši su igrači odradili posljednji trening uoči utakmice sa Španjolcima. Na Baltic Areni odlučujemo o našoj sudbini na Euru, a tamo su naši igrači bili nasmijani. Opet se igrala utakmica 'mladih' i starih', a ovi prvi su slavili s 2:1. Svi pričaju o toj fizičkoj spremi naših, nadamo se da ćemo ju opet pokazati i protiv najtežeg protivnika.

>> Obitelj Luke Modrića otputovala na utakmicu: 'Bit će 2:0'

Bilić po običaju nije otkrivao sastav za utakmicu. Hoće li mijenjati sustav ili igrače? Neki su predviđali 3-5-2, baš poput Talijana. I sam je Bilić rekao da ćemo probati uzeti njihov recept. No, čini se kako se ipak odlučio za formaciju 4-2-3-1.

Nikica Jelavić oporavio se od temperature, ali susret sa Španjolskom počet će - na klupi! Bilić je odlučio 'furiju' napasti s Mandžukićem u špici, te gušćim veznim redom, u koji je pogurnuo i Srnu. A Domagoj Vida uskočit će na mjesto desnoga beka, gdje je odigrao oba susreta s Turcima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene