Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Tema dana

Kakva su vaša iskustva sa sezonskim poslovima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kuhari, konobari, sobarice, konobari i recepcioneri - i ove su turističke sezone najtraženiji sezonski radnici, koji primjerice u Dubrovniku mogu po sezoni zaraditi do 30 tisuća kuna!

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Ove je godine 24 posto više novozaposlenih 'sezonaca' negoli prošle godine, a u Dubrovniku je taj porast 6,5 posto i svaki 4. zaposleni dolazi iz nekog drugog grada u Hrvatskoj. Turistički sezonci koji u Dubrovniku većinom rade na ugovore u trajanju 6 mjeseci po sezoni, od svibnja do listopada, zarađuju 20-30 tisuća kuna.

Najviše sezonskih poslova nudi se na području Dalmacije i Istre, a traže se sobarice, konobari, kuhari, čistačice i recepcionari. Nude se i sezonski poslovi u ugostiteljstvu u većim gradovima kontinentalne Hrvatske. Plaće za sezonske poslove mogu se kretati od 3.000 i 12.000 kuna.

Kakva su vaša iskustva sa sezonskim poslovima?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene