Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako ulažete u svoj posao ili karijeru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čovjek da bi ostao konkurentan na tržištu rada i poslu kojeg obavlja, treba ulagati u posao koji obavlja i vlastitu karijeru.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti Manuela Šola, vlasnica i direktorica Komunikacijskog laboratorija (FOTO: Anamaria Batur) Intervju s Manuelom Šolom Od klinke s diplomom do jedne od najuspješnijih poduzetnica: Priča o uspjehu, ali i onome o čemu se često šuti

Danas je svečano otvoren Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Zagreb, Varaždin i Koprivnica. Otvorenju CISOK-a u Zagrebu, Varaždinu i Koprivnici prisustvovali su ministar rada i mirovinskoga sustava prof. dr. sc. Mirando Mrsić i ravnateljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje gđa Ankica Paun Jarallah.

>> Idealna žena u Hrvatskoj: Domaćica ili karijeristica?

CISOK je središnje mjesto pružanja novih usluga profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijere Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje. S novim modelom rada koji je prilagođen potrebama pojedinaca omogućena je dostupnost informacija o cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju i razvoju karijere svim građanima.

Otvaranje centara odvija se u sklopu IPA projekta Europske unije 'Razvoj ljudskih potencijala'. Vrijednost cjelokupnog projekta u Hrvatskoj je 3.700.000 eura i u potpunosti se financira iz pretpristupnih fondova. Centri će raditi i na usklađivanju te povezivanju sustava profesionalnog usmjeravanja s istim takvim sustavima u Europskoj uniji.

Kako se vi brinete o tome da napredujete u poslu. Ulažete li u svoj posao ili karijeru i na koji način?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene