Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako se društvo i država trebaju odužiti olimpijcima s odličjima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski sportaši na 30. Olimpijskim igrama u Londonu postigli su savršene rezultate.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svi gradovi dobit će svoju Hoćete li 1. srpnja zamjeniti registarsku tablicu? Slika nije dostupna Francuski olimpijac Tragedija u kojoj su poginuli sportaši: 'Čuo sam eksploziju i vidio crni dim'

Nakon Olimpijade u Londonu, vjerojatno više nema kraja svijeta do kojeg nisu došle vijesti o hrvatskim sportašima i njihovim uspjesima.

Sandra Perković, Giovanni Cernogoraz i vaterpolisti okitili su se olimpijskim zlatom. Četverac na pariće osvojio je srebro, a Lucija Zaninović i rukometaši osvojili su broncu.

Velik je to uspjeh za malu zemlju kao što je Hrvatska. Zahvaljujući odličnim uspjesima naših sportaša, za Hrvatsku će se čuti pozitivne stvari diljem svijeta.

Ti rezultati nisu došli preko noći, iza njih stoji mnogo truda i odricanja. Kako za sebe, našli olimpijci s odličjima napravili su nevjerojatno puno i za državu što se tiče turističke promocije. Kako se društvo i država treba odužiti njima?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene