Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kako ćete provesti produljeni vikend?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Produljeni vikend je počeo. Za one koji su spajali praznike s vikendom, tu su četiri slobodna dana. Mnogi Hrvati odlučili su iskoristiti tu priliku i požurili su na more.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Ljudi u kafiću Praznici ANKETA Ovo su neradni dani u 2024., znalci će ponovno imati mnogo prilika za spajanje: Ali ima i jedna loša vijest Hrvati i ljetovanje - 3 INFLACIJA UKRALA ODMOR Koliko Hrvata može platiti ljetovanje? Rumunjska, Grčka i Mađarska najgore na ljestvici

>> Počeo produženi vikend: Na A1 kolona od Lučkog , gužve i na granici

Promet prema obli pojačan je iz svih dijelova naše zemlje, a gužve su i na graničnim prijelazima. Trajektni promet je pojačan prema otocima na sjevernom i srednjem Jadranu, trajekti plove redovito, a po potrebi se uvode i dodatne linija.

Kolone iz Zagreba prema moru stvaraju se već iza naplatnih kućica u Lučkom pa se vozači i putnici moraju 'naoružati' strpljenjem i dovoljnim količinama tekućine kako bi izdržali sparinu.

Hoćete li i vi iskoristiti ovaj produženi vikend i kako? Mnogi su izabrali more za bijeg od svakodnevice, a što ste Vi odlučili?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene