Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jeste li zadovoljni novim načinom komunikacije s Vladom RH putem društvenih mreža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova Vlada Zorana Milanovića odlučila je maksimalno koristiti društvene mreže poput Facebooka i Twittera, kako bi se komunikacijski povezala s građanima.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Analiza Tihomira Cipeka Politički analitičar o najavi da bi se HDZ mogao rušiti kroz Sabor: "Moguće je kad bi to učinio... " Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali

'Želimo biti dobro organizirana Vlada, poruka je kojom krećemo u prvi radni dan. S kabinetom se održao prvi radni sastanak', napisao je u Facebook poruci premijer Zoran Milanović.

Nova Vlada aktivna je i na Twitteru te je tamo prati više od 1.400 korisnika. Građanima redovno odgovaraju na pitanja, a oni im zauzvrat šalju pozdrave i poruke potpore.

Podržavate li ovakav način komunikacije s izabranom vlasti i smatrate li da će takav način komunikacije vratiti povjerenje građana u vlast? Neki stručnjaci dovode u pitanje konačan ishod ovakvog pristupa Vlade na društvenim mrežama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene