Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova Vlada humorom započela radni dan

'Jutro! Vjerujemo da su ostavili bar nešto (kave) u Banskim dvorima... :)'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već oko 8 sati nova Vlada nastavila je komunikaciju putem Twittera.

Nova Vlada itekako se trudi koristiti sve suvremene tehnologije modernog doba. Tako ih na Twitteru slijedi više od 1.400 osoba, a objavili su do sada 127 twittova.

Pročitajte i ovo Damir Habijan fascinantno mu je Habijan poručio oporbi: "Priznajte da ste izgubili" Konstituiranje Sabora - 1 utrka s vremenom Ovo su rokovi za sastavljanje saborske većine: Što ako ne uspije izglasavanje predsjednika Sabora?

Neki stručnjaci već postavljaju pitanje hoće li se ovakva agresivna kampanja na društvenim mrežama Vladi u konačnici doista isplatiti. Građanima za sada redovito odgovaraju na pitanja i redovito komuniciraju s njima.

Nakon nešto više od tri sata Vlada se ponovno oglasila na Twitteru, a vezano za njihovu 'jutarnju' poruku o kavi.

'Želimo biti dobro organizirana Vlada'

Prvi radni dan nova vlada krenula je s porukom da želi biti dobro organizirana, objavljeno je na profilu premijera Zorana Milanovića na društvenoj mreži Facebooku.

'Želimo biti dobro organizirana Vlada', poruka je kojom krećemo u prvi radni dan. S kabinetom se održao prvi radni sastanak', stoji u poruci Zorana Milanovića, koji je jutros u 8,30 sati stigao na svoje radno mjesto. Poruka je u prvih sat vremena dobila i 40-ak komentara kojima Facebookovci šalju pozdrave i potporu novoj vladi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene