Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon remija

Jeste li zadovoljni igrom hrvatske reprezentacije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je u prvoj pripremnoj utakmici za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Brazilu remizirala (2:2) sa Švicarskom u St. Gallenu.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Ivica Olić pomoći možete i vi Sportaši još jednom pokazali veliko srce! Pomažu teško bolesnom sinu legendarnog igrača Marsonije: "Najvažnije je Elinovo zdravlje" Slika nije dostupna Tema dana Može li Niko Kovač odvesti vatrene u Brazil?

Za Hrvatsku je oba pogotka postigao sjajni Ivica Olić (39, 54), a za Švicarsku Josip Drmić (34, 41), koji je također hrvatskog podrijetla, pa se može reći da su sva četiri pogotka zapravo djelo Hrvata, samo u različitim dresovima.

Podržavate li proračunske rezove koje Vlada namjerava uvesti?

Švicarcima je pripalo prvo poluvrijeme, a Hrvatima drugo. Izbornik Niko Kovač izveo je momčad na travnjak AFG Arene bez dvaju najvećih zvijezda. Mandžukić i Modrić ostali su na klupi, ali na travnjaku je bio Rakitić. Obrana je u prvom dijelu izgledala dosta smušeno, zadnji red nije bio dovoljno sinkroniziran, agresivni Drmić stvarao je velike probleme hrvatskim braničima, a vezni red nije uspijevao kontrolirati loptu i igru.

U drugom poluvremenu bilo je puno bolje. Naravno da se osjetio ulazak Mandžukića, a nešto kasnije i Modrića koji je zamijenio Maleša. Hrvatska je u drugom dijelu preuzela konce igre u svoje ruke, stvorila je nekoliko izglednih šansi i mogla je u potpunosti preokrenuti rezultat. Ali, remi sa Švicarcima na njihovu travnjaku zadovoljavajući je rezultat. Treba podsjetiti da su Švicarci ne tako davno na svojem travnjaku pobijedili Brazil, koji je svoju snagu još jednom iskazao na gostovanju kod Južnoafričke Republike.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene