Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veseli se novim iskustvima

Zuckerberg kupio Instagram za 1 milijardu dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekoliko minuta je Mark Zuckerberg na svom Facebook profilu objavio kako je njegov Facebook dogovorio kupnju Instagrama.

'Uzbuđen sam što s vama mogu podijeliti vijest kako smo uspjeli dogovoriti kupnju Instagrama i kako će se njihov talentirani tim pridružiti Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije bio dovoljno brz Marka Zuckerberga tuže za milijardu dolara Slika nije dostupna Djeca mlađa od 13 godina problem Facebook na dan briše 20.000 profila

Godinama smo se fokusirali na stvaranje što boljih uvjeta za dijeljenje vaših fotografija s obitelji i prijateljima. Sada ćemo s Instagramom moći surađivati još bolje.

Vjerujemo da će se naša različita iskustva odlično upotpunjavati, ali kako bismo u tome uspjeli morat ćemo raditi na jačanju Instagrama, a ne da ga samo kompletnog integriramo u Facebook.

Milijuni ljudi diljem svijeta obožavaju Instagramovu aplikaciju, a naš je cilj učiniti ovaj brend još dostupnijim.

Pokušat ćemo učiti iz iskustva Instagrama kako bismo uspjeli stvoriti slične značajke i u ostalim našim proizvodima. Ujedno ćemo se potruditi da naši stručnjaci i infrastruktura pomognu rastu Instagrama.

Ovo je jako važno za Facebook, jer je ovo prvi put da smo kupili proizvod ili tvrtku s tako puno korisnika.

Veselimo se suradnji sa Instagramovim timom i svim novim iskustvima koje ćemo zajedno doživjeti', napisao je Zuckerberg na svojoj Facebook stranici.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene