Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt iDermal

Ugradio si magnet u ruku da može 'zakačiti' iPod!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko biste vi daleko išli da se 'riješite' remena za sat? Jedan muškarac iz New Jerseya je u svoju ruku ugradio magnet kako bi iPod Nano mogao nositi kao ručni sat.

Dave Hurban u svoju je ruku ugradio magnet. Neobičan projekt nazvao je iDermal. 

Pročitajte i ovo Vjenčali se pet dana nakon napad krokodila (Foto: screenshot/Reuters) - 5 Borba za život Napao je krokodil, ostala bez ruke, a onda iznenadila odlukom samo 5 dana kasnije Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Istraga u tijeku Šokantno otkriće u Sibiru: U rijeci Amur pronađena vreća s 27 pari odsječenih ljudskih ruku

>> Deset godina iPoda

Hurban, koji je iskusni body piercer, kaže kako tehnika ugradnje magneta implantata i nije toliko neobična. 'Ti magneti se zovu mikro-dermalna sidra i vrlo se često upotrebljavaju u body piercingu', pojasnio je Dave.

Nakon ugradnje magneta Dave na svoje zapešće može 'zakačiti' iPod. To kaže, nije bio 'najgori' piercing koji je napravio sam sebi, no nije naveo koji bi to bio najgori i gdje se nalazi. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene