Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kim Kardashian

Tvornica novca: Njena 'igra o ničemu' zarađuje MILIJUNE!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igra 'Kim Kardashian: Hollywood' dnevno zarađuje nevjerojatnih 700 tisuća dolara, a u godinu dana mogla bi okrenuti čak 200 milijuna dolara

Početkom ove godine milijuni korisnika pametnih telefona živcirali su se igrajući Flappy Bird, jednostavnu i prilično zaraznu igru, koja je u kratko vrijeme postala veliki fenomen i njenom tvorcu donijela slavu i bogatstvo. Mediji pretpostavljaju da je tijekom najveće slave Flappy Birda on zarađivao čak 50 tisuća dolara dnevno, a iako ju je nakon nekog vremena povukao s tržišta, najavio je novu verziju koja bi trebala postati dostupna na mobilnim uređajima tijekom kolovoza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iznimno jednostavna (Ne)očekivani preokret: Vraća se 'igra koja kida živce'? Slika nije dostupna Tvornica novca! 'Marketinški genijalac': Kreator Flappy Birda POVEĆAO zaradu nakon povlačenja igre!

No, Dong Nguyen pravi je amater prema Kim Kardashian čija igra 'Kim Kardashian: Hollywood' dnevno okreće nevjerojatnih 700 tisuća dolara. Ova starleta koja je, kako su naveli na CNN-u, 'slavna po tome što ne radi ništa', u suradnji s Glu Mobileom objavila je igru u kojoj je cilj postati slavan u virtualnom svijetu.

'Marketinški genijalac': Kreator Flappy Birda POVEĆAO zaradu nakon povlačenja igre!

Sve što korisnici trebaju raditi u ovoj 'igri o ničemu' je družiti se sa slavnim osobama, voditi svoje avatare na fotografiranja i nositi skupu odjeću. Iako je sama igra besplatna, korisnici u njoj plaćaju veliki novac kako bi kupili (virtualnu) odjeću, idu u (virtualne) frizerske salone i slično, a što više novca potroše i opreme svoj avatar, brže će doseći 'zvjezdani status', što je i jedini cilj u igri.

Analitičar Doug Creutz kaže kako je ovo trenutno jedna od najpopularnijih igara na Appleovoj online trgovini aplikacijama, a ako nastavi s ovako velikom zaradom, tijekom prve godine mogla bi okrenuti čak 200 milijuna dolara. On pretpostavlja kako trenutno na svijetu postoji samo sedam drugih aplikacija koje zarađuju više novca od njene igre – nije siguran može li 'Kim Kardashian: Hollywood' nastaviti okretati ovako veliki novac i u budućnosti, ali dodavanje novih nivoa i likova u igri (poput npr. Khloe Kardashian) moglo bi pomoći u zadržavanju popularnosti i zarade.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene