Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smartphone je smartphone!

'Svi ste vi isti': Nema razlike između korisnika iPhonea i Galaxyja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednje provedeno istraživanje pokazalo je da korisnici iPhonea i Galaxyja svoje telefone koriste jednako – na njima najviše surfaju, šalju poruke i telefoniraju

Iako Apple i Samsung troše milijune dolara kako bi u svojom reklamama prikazali kako su njihovi telefoni, ali i korisnici drugačiji i posebni u odnosu na korisnike drugih mobilnih uređaja, posljednje istraživanje pokazalo je da između korisnika iPhonea i Galaxy S3 telefona nema nikakve razlike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavljaju se tužbe Apple želi zabraniti prodaju Galaxyja S3 Slika nije dostupna Galaxsy S3 Ovo je najveći konkurent moćnom iPhoneu!

Iz Applea poručuju: iPhone je bolji od telefona koji rade na Androidu!

'Mrzite koliko želite, ali svi ste jednaki', naslovljeno je istraživanje Consumer Intelligence Research Partnersa čije su rezultate objavili na stranici All Things D i koje pokazuje da vlasnici Appleovih i Samsungovih pametnih telefona (konkretno, ovo je istraživanje provedeno nad vlasnicima Galaxy S3 modela, jer se novi S4 još nije pojavio na tržištu) ova uređaje koriste za iste stvari, a ponajviše za surfanje internetom i slanje SMS poruka.

Jedina razlika odnosi se na mobilno igranje i fotografiranje te korisnici Appleovih telefona više vremena provode igrajući igre i fotografirajući sa svojim telefonima. Iako bi primarna funkcija (pametnih) telefona trebala biti telefoniranje, korisnici mobilne uređaje sve manje koriste za obavljanje telefonskih poziva, a većini najvažnija i najčešća aktivnost postaje surfanje internetskim stranicama i društvenim mrežama – jednako korisnicima iPhonea i Samsungovih Galaxyja.

Ovo je najbolji pametni telefon u 2012. godini!

Prevelike razlike u načinu korištenja ovih telefona nema, no postoje određene razlike u modelima pametnih telefona koje su korisnici imali prije kupovine Galaxyja, odnosno iPhonea.

Tako je većina korisnika Galaxyja S3 (njih tri petine) prije kupovine ovog telefona posjedovala telefon koji je radio na Androidu, dok je samo njih devet posto prije Galaxyja posjedovalo iPhone. Situacija s vlasnicima iPhonea poprilično je drugačija te je samo 37 posto vlasnika iPhonea već posjedovala stariji model Appleova telefona, dok je njih oko 20 posto prije kupovine ovog telefona posjedovalo mobilni uređaji koji je radio na Androidu.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene