Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontroverzni i uspješni

Seks i odavanje tajni: Ovo su najkontroverznije startup kompanije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo vam popis kompanija koje su stekle popularnost s aplikacijama koje su iznenadile mnoge, a neke su čak i zabranjene.

Korisnicima pametnih telefona dostupne su stotine tisuća aplikacija – najviše se koriste aplikacije poput Facebooka i Gmaila, ali sve su popularnije i kontroverzne aplikacije putem kojih npr. možete slati samouništive fotografije (idealne za slanje golišavih fotografija), djevojke mogu ocjenjivati muškarce ili putem kojih se može pronaći partner za zabavu za jednu noć.

Ekipa s Business Insidera objavila je popis najkontroverznijih startup kompanija koje su razvile zanimljive internetske stranice, servise i aplikacije za pametne telefone i Facebook koje su privukle puno pažnje, a neke su čak i zabranjene.

Samouništive poruke i fotografije: Za što bi koristili ovu aplikaciju?

Lulu – ova je aplikacija namijenjena samo ženama koje putem nje mogu anonimno ocjenjivati muškarce s Facebooka. Žene dodjeljuju ocjene od 1 do 10, a često koriste i hashtagove poput #Obsessed With His Mom i #Napoleon Complex kako bi opisale muškarce koje ocjenjuju. Neki su za ovu aplikaciju rekli kako je kombinacija Seksa i grada i Facebooka, a ovaj je startup već prikupio milijune dolara od investitora.

Bang With Friends – kontroverzna aplikacija za Facebook putem koje korisnici mogu pronaći partnera za seks. Putem Bang With Friends korisnici mogu (anonimno) označiti prijatelje/prijateljice s Facebooka s kojima žele seks, a ako i oni žele isto aplikacija će ih spojiti pa mogu prijeći s 'Facebooka na djela'. Osim putem Facebooka, dostupna je i kao mobilna aplikacija za Androide, a bila je dostupna i korisnicima Appleovih telefona, no nedavno je zabranjena

Tinder – ocjenjivanje izgleda korisnika Facebooka. Putem Tindera možete pronaći osobe koje se nalaze u vašoj blizini, koje nisu u vezi i otprilike su vaših godina. Možete anonimno lajkati te osobe (s obzirom da je dostupna samo fotografija profila osobe se lajkaju samo na temelju izgleda) ili možete potražiti drugi prijedlog od Tindera. Tinder povezuje osobe koje se međusobno lajkaju te one unutar aplikacije mogu započeti chat.

Whisper – aplikacija za Androide i iOS uređaje koja omogućuje dijeljenje najvećih tajni. U malo više od godinu dana na njoj je podijeljeno više od dva milijuna tajni uključujući tajne povezane s osobnim i društvenim problemima, ali i nasiljem.

Brayola – online servis namijenjen lakšem pronalaženju grudnjaka, a dolazi i s opcijom 'Fit or Not' – žene se fotografiraju samo u grudnjaku te korisnici Brayole ocjenjuju kako im grudnjaci stoje – jesu li preveliki, premali ili su korisnice odabrale pravu veličinu.

Opa! Evo što sve radi mobitelom!

Snapchat – aplikacija za slanje samouništivih poruka, odnosno fotografija. Korisnici iPhonea i Androida dnevno pošalju više od 200 milijuna ovakvih poruka, a kako je riječ o fotografijama za koje ne žele da ih drugi vide, najčešće se šalju golišave fotografije. Procijenjena vrijednost ove kompanije iznosi oko 800 milijuna dolara.

Snuggie Sutra – svi dobro znamo što je Kama Sutra, a Snuggie Sutra donosi fotografije sa seksualnim pozama koristeći snuggie – deku s rukavima. Snuggie Sutra pokrenuta je kao aplikacija za iPhone (s vremenom je zabranjena na App Storeu), a sada se prodaje kao knjiga na Amazonu.

Dollar Shave Club – izvršni direktor kompanije Michael Dubin poznat je po zanimljivim i neobičnim reklamama u kojima predstavlja svoje proizvode, a posebno su se kontraverznim pokazale 'One wipe charlies' maramice za muškarce (kao zamjena za toaletni papir) i reklama u kojoj ih je predstavio.

Rap Genius – sama stranica za analizu tekstova iz pjesama nije kontraverzna, no za privlačenje pažnje pobrinuli su se njeni osnivači sa svojim izjavama. Mahbod Moghadam tako je poručio ekipi iz NY Timesa da mu mogu p******, a nije imao niti lijepe riječi za Marka Zuckerberga (F*** that fool).

Vibease – aplikacija za iPhone putem koje se može koristiti vibrator, a naročito je zanimljiva za udaljene parove jer vibratorom putem te aplikacije može upravljati i partner koji se ne nalazi kraj partnerice.

Ashley Madison – stranica za preljub. Ova je stranica pokrenuta još 2002. godine i ima milijune korisnika kojima pomaže u pronalaženju partnera s kojima može prevariti muža ili ženu.

Passion – aplikacija koja ocjenjuje kakvi ste u krevetu. Na temelju buke tijekom seksa, vremenskog trajanja i još nekih parametara ova aplikacija ocjenjuje seksualne vještine.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene