Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U manje od mjesec dana

Samsungov rekord: Isporučeno više od deset milijuna Galaxyja S4

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Samsunga su se pohvalili kako su u manje od mjesec dana isporučili deset milijuna Galaxy S4 pametnih telefona

Još i prije nego je Samsung službeno predstavio Galaxy S4 internetom su kružile informacije kako ova kompanija ima velike planove za ovaj telefon te da namjeravaju prodati više od sto milijuna komada novog Galaxyja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Galaxy ili iPhone? Pogledajte SVE OPCIJE Galaxyja S4 koje nema iPhone 5! Slika nije dostupna 5 inčni Full HD ekran Samsung Galaxy S4: Još bolji, veći i brži!

VIDEO Evo kako radi Samsung Galaxy S4

Iako će taj cilj biti jako teško ostvariti čak i za najveću mobilnu i smartphone kompaniju na svijetu, čini se da je Samsung na dobrom putu te su iz ove kompanije objavili da su diljem svijeta do sada svojim prodajnim kanalima isporučili više od deset milijuna Galaxy S4 pametnih telefona.

Ovo su rekordne brojke za Samsung te je brojka od deset milijuna isporučenih telefona dosegnuta u manje od mjesec dana – za usporedbu, za isporuku 10 milijuna komada Galaxyja S3 Samsungu je trebalo 50 dana, dok im za isporuku deset milijuna modela Galaxy S2 trebalo pet mjeseci. Model Galaxy S4 u prodaji se pojavio 27. travnja te u ovoj kompaniji kažu da se trenutno prodaje brzinom od četiri komada svake sekunde.

Na The Vergeu upozoravaju kako u Samsungovom službenom priopćenju stoji da se broj isporuka odnosni na broj isporuka prodajnim kanalima (dakle trgovinama i mobilnim operaterima), a ne na direktnu prodaju korisnicima te kažu kako je riječ o 'kontraverznoj brojci' jer teoretski isporučeni telefoni mogu stajati na policama trgovinama, bez da ih korisnici kupe.

Pogledajte SVE OPCIJE Galaxyja S4 koje nema iPhone 5!

Uspoređujući ove brojke s Appleom (s obzirom da je riječ o dvije najveće mobilne kompanije na svijetu, a iPhone i Galaxy su posljednjih godina najpopularniji telefoni na svijetu), novinari s ove stranice kažu da Apple uvijek spominje broj prodanih, a ne isporučenih telefona te je ova kompanija tijekom prvog vikenda prodala pet milijuna iPhonea 5.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene