Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjerite svoj Timeline

Facebook slučajno objavio privatne poruke nekih korisnika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook je, čini se, napravio novi sigurnosni propust, jer su se nekim korisnicima na timelineu, pojavile njihove privatne poruke s chata.

Iz Facebooka su se jučer brzo oglasili oko izvještaja o takvom sigurnosnom propustu. 'Mali broj korisnika iskazao je zabrinutost, nakon što su krivo procijenili da su se njihove privatne poruke pojavila na njihovom timelineu. Naši inženjeri posvetili su se tim izvještajima te otkrili kako su poruke zapravo starije objave na zidu korisnika, koje su uvijek bile vidljive na njihovom profilu. Facebook je utvrdio kako nije došlo do povrede privatnosti korisnika', stoji u njihovom priopćenju, a prenosi Business Insider.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić Afera nad aferama Josipa Pleslić traži zaštitu SOA-e, MUP-a, Ministarstva... Njezin odvjetnik za Dnevnik Nove TV kaže: "Ona prolazi torturu" Grafiti na Mimari Inspiracija za grafite FOTO "Di si radosti" i "Di si lipa": Pogledajte grafite koji su osvanuli u Zagrebu

>> Žele policijski nadzor društvenih mreža i zabranu anonimnosti na internetu!

Portal Next Web prvi je objavio izvještaje o tom sigurnosnom propustu Facebooka u kojem su nehotice objavljene privatne poruke korisnika iz 2007., 2008. i 2009. godine na njihovom timelineu. Prvi korisnici koji su primijetili tu 'grešku', su iz Francuske, prenosi Metro France.

Ukoliko mislite da se vama dogodilo nešto slično, najbolje je kliknuti na opciju olovke u desnom kutu takve poruke na Timelineu i odabrati opciju 'Hide from timeline'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene