Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Predstavljanje pratite na Dnevnik.hr-u

Pripremaju i jedno iznenađenje? Apple danas predstavlja nove iPadove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple će danas predstaviti nove modele iPadova, Mac Pro i MacBook Pro računala, a navodno pripremaju i neka iznenađenja…

Apple će večeras u 19 sati po hrvatskom vremenu napokon predstaviti nove modele svojih tableta – iPad 5 i iPad mini s retina ekranom koji bi se uskoro trebali pojaviti u prodaji (nadamo se i na našem tržištu) te će mnogima vjerojatno biti jedan od najpoželjnijih poklona tijekom ovogodišnjih blagdana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stiže uskoro! Tanji i ljepši: Procurile NOVE fotografije iPada 5! Slika nije dostupna Promjena dizajna Pojavile se nove fotografije: Ovo je iPad 5!

Apple predstavlja nove proizvode: Evo što možemo očekivati

Na mreži su do sada objavljene brojne glasine i fotografije iPada 5, a s obzirom da niti Apple više ne može držati u tajnosti svoje proizvode, novi će iPad vjerojatno izgledati jednako kao i na fotografijama koje su objavljene tijekom posljednjih mjeseci.

Hardverski, iPad 5 bit će jedan od najmoćnijih tableta jer će imati ugrađen snažni A7 procesor i imat će bolju grafiku te u budućnosti možemo očekivati da će developeri predstaviti brojne atraktivne igre koje će iskoristiti snagu njegovog hardvera. Dijagonala ekrana i njegova rezolucija trebali bi ostati isti kao i na prethodnom modelu, no sam bi uređaj trebao biti manji i lakši te bi trebao imati i senzor otisaka prstiju.

Dok o iPadu 5 znamo gotovo sve, još nema previše informacije oko novog modela iPada mini 2 pa će biti zanimljivo vidjeti koje će nove opcije donijeti manji Appleov tablet, a korisnici očekuju da će i ovaj uređaj napokon dobiti kvalitetniji ekran retina rezolucije.

Osim tableta, Apple bi večeras trebao predstaviti i novi model Maca Pro i nove MacBook Pro prijenosnike te donijeti neke nove detalje vezane uz novu verziju svog operativnog sustava za Macove, no na Venture Beatu vjeruju da ova kompanija priprema i jedno iznenađenje za korisnike njihovih tableta.

Tanji i ljepši: Procurile NOVE fotografije iPada 5!

Naime, Apple navodno priprema novi cover za svoje velike iPadove koji će imati i tipkovnicu (slično kao što je Microsoft predstavio na modelu Surface) te bi na taj način iPad postao poput prijenosnog računala jer bi na njemu mogli tipkati jednako kao i na računalima – po hardverskoj tipkovnici, umjesto po virtualnog tipkovnici na ekranu.

Čak i u pozivnici za Appleovu konferenciju piše 'we still have a lot to cover', što neki smatraju dokazom da ova kompanija zaista priprema novi cover, a on bi navodno trebao biti dostupan samo korisnicima velikog iPada.

Sve Appleove novitete saznat ćemo na konferenciji koja počinje večeras u 19 sati i koju možete pratiti na Dnevnik.hr-u.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene