Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže uskoro!

Tanji i ljepši: Procurile NOVE fotografije iPada 5!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljene su nove fotografije nadolazećeg Appleovog tableta koji će imati ekran iste dijagonale, ali manje i tanje kućište

Apple bi na konferenciji 22. listopada trebao predstaviti nove modele svojih tableta – iPad 5 i iPad mini s ekranom retina rezolucije. Glasine o ovim uređajima mrežom kruže već neko vrijeme te su do sada objavljene i neke fotografije novog modela tableta koje su pokazale da je Apple pripremio najveće promjene u dizajnu klasičnog iPada do sada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna iPad Maxi Apple priprema VELIKO iznenađenje Slika nije dostupna Zlatni standard za tablete 'Najbolji tablet na svijetu postao je još bolji!'

Ove je informacije sada 'potvrdio' Sonny Dickson koji je objavio nove fotografije kućišta iPada 5 koje prikazuju tanji i manji model jer će ovaj tablet po uzoru na iPad mini imati manji okvir oko ekrana tako da će dijagonala ekrana ostati istih 9,7 inča, ali će kućište tableta biti manje.

Evo kada stižu novi iPadovi

S obzirom da je riječ samo o fotografijama kućišta, Dickson nije objavio informacije o hardveru novog iPada, no većina dosadašnjih glasina kaže da će petica imati A7 procesor, senzor otisaka prstiju, bolju grafiku i kameru. Na Cnetu napominju kako Dickson fotografije i videozapise novih Appleovih uređaja dobiva od svojih izvora iz Kine, a s obzirom da se u prošlosti njegove informacije pokazale prilično točnima, vjerojatno je da će iPad 5 izgledati upravo kao na fotografijama koje je obavio.

Službene i točne informacije o hardveru iPada 5 i novog iPada mini saznat ćemo na Appleovoj konferenciji za malo manje od dva tjedna.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene