Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon veliki ekran

Pojavile se nove fotografije: Je li ovo iPhone 6?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetom su počele kružiti fotografije prototipa iPhonea 6 koje otkrivaju da će ovaj telefon imati 4,7 inčni ekran te će biti tanji u odnosu na model 5S

Prije rujanskog lansiranja iPhonea 5S brojni su se ljubitelji Applea nadali kako će ova kompanija predstaviti telefon s većom dijagonalom ekrana – kao što je poznato, ovaj model smartphonea ima isti ekran dijagonale 4 inča kao i njegov prethodnik, no gotovo je sigurno da će Tim Cook ove godine predstaviti iPhone s puno većim ekranom.

Objavljene 'detaljne informacije' o iPhoneu 6!

Naime, tijekom posljednjih mjeseci internetom su se proširile brojne glasine o dva modela iPhonea 6 koje Apple priprema, od čega bi jedna verzija trebala biti nasljednik aktualnog modela 5S te će imati ekran dijagonale 4,7 inča, dok bi druga verzija trebala biti phablet dijagonale oko 5,5 inča. Osim glasina o novim modelima iPhonea, do sada su neki dizajneri poput Federica Ciccaresea objavili slike na kojima su prikazali kako oni zamišljaju novi model Appleovog telefona, a jučer su se na mreži pojavile nove fotografije iPhonea 6 – prvo ih je na svojoj stranici objavio Sony Dickson (kojeg se smatra vrlo pouzdanim izvorom kada su u pitanju glasine vezane uz Applea) te su nakon toga objavljene i na stranici Mac Rumors.

Riječ je o prototipu novog modela iPhonea koji je snimljen u Kini, no naravno, nije poznato je li zaista riječ o pravim fotografijama ili se netko poigrao s photoshopom. Prema informacijama s Mac Rumorsa, na ovim je fotografijama prikazan model dijagonale ekrana 4,7 inča koji je još tanji u odnosu na iPhone 5S, a osim većeg ekrana, dosadašnje glasine kažu da bi novi model iPhonea 6 trebao imati 64-bitni A8 procesor, još bolju kameru i senzor otisaka prstiju.

Da je iPhone 5S napravljen 1991. godine koštao bi…

S obzirom da bi Apple nove modele svojih pametnih telefona trebao predstaviti tek u rujnu (iako se neki ljubitelji ove kompanije nadaju da bi to moglo biti koji mjesec ranije – npr. na njihovoj konferenciji koja će se u lipnju održati u San Franciscu), sigurno je da će se do tada pojaviti brojne nove glasine i fotografije vezane uz iPhone 6 i prvi phablet kojeg razvija ova kompanija.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene