Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadnja šansa

Ovo je najNEpoželjniji smartphone na tržištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekad uređaj koji je svaki poslovni čovjek imao u svom džepu, danas samo ime koje se često veže za probleme i lošu prodaju, Blackberry je prema istraživanjima postao najnepoželjniji smartphone na tržištu.

Nevjerojatno je da prema istraživanju MKM Partnersa, čak 83 posto Amerikanaca ne zna da je BlackBerry predstavio novi Z10 smartphone, te novu Blackberry 10 platformu, dok je čak 50 posto klijenata vratilo Blackberry smartphone nakon što su ga isprobali.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić U Dnevniku Nove TV Ne propustite posljednje i najrelevantnije predizborno istraživanje Crobarometar 25.03.2024. - 2 DONOSI DNEVNIK NOVE TV Novi Crobarometar: Istraživanje otkriva je li Milanović uspio srušiti rejting HDZ-u i koga bi građani radije za premijera

>>VIDEO: Googleov Street View na drugačiji način

Ovo nikako nisu dobri pokazatelji za Blackberry koji se pokušava izboriti na tržištu pametnih telefona, no da bi stvar bila još gora, BlackBerry je proglašen najnepoželjnijim smartphonea, pa je tako čak 71 posto ljudi istaknulo da ne bi razmotrilo kupnju ovog uređaja 'ni pod razno'.

Jedina svijetla točka u cijeloj priči jest da se Blackberry oslanja na stare uređaje koji imaju QWERTY tipkovnicu, pa je tako nedavno i jedan od direktora Googlea Eric Schmidt istaknuo kako koristi stari Blackberry radi fizičke tipkovnice, nešto što primjerice Z10 nema. Uz iPhone i Android, BlackBerryju bi ovo mogla biti posljednja šansa za opstanak na tržištu.(Powerd by Zimo)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene