Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preko 4G mreže

Nova TV zajedno s Hrvatskim Telekomom snimila prvu LIVE televizijsku reklamu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski Telekom i partner Nova TV snimili su prvu LIVE televizijsku reklamu koja je izravno prenesena u televizijski program Nove TV.

Reklama se koristiti za promociju 4G mobilnog interneta, kojeg je Hrvatski Telekom prije desetak dana korisnicima ponudio prvi u Hrvatskoj. Snimanje prve LIVE televizijske reklame održano je u Karting Areni Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. Snimljena je i uživo prenošena Extreme net karting utrka za koju se putem on-line igre na www.extremenet.hr prijavilo 1.200 kandidata.

Pročitajte i ovo PR Oglas Poziv za sve učenike i studente u Hrvatskoj: Budite najbolji mladi inovatori! Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor

Prijenos prve live reklame mogao se uživo, osim na Novoj TV, pogledati i putem web streaminga na www.dnevnik.hr
'Iznimno mi je drago što upravo Hrvatski Telekom prvom live reklamom otvara novo poglavlje marketinških komunikacija, a koje je sada uvođenjem novih tehnologija omogućeno na hrvatskom tržištu. Nova 4G tehnologija omogućava prijenos velikih količina podatkovnog prometa u vrlo kratkom vremenu i prva live reklama demonstracija je upravo te tehnologije, istovremeno snimane, režirane i prenošene izravno putem odabranog medija', istaknula je Nikolina Jaković, direktorica Odjela marketinških komunikacija Hrvatskog Telekoma.

'Nova TV je kao tehnološki lider odradila prvi prijenos prve live reklame preko 4G mreže. 4G mreža omogućava veće brzine podataka što će nama kao Novoj TV omogućiti veću ažurnost i fleksibilnost u svakodnevnom radu, pogotovo prilikom live javljanja', istaknuo je direktor tehnike Nove TV Srećko Husnjak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene