Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografija potaknula debate

NASA snimila NLO u blizini Sunca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamere na NASA-inom svemirskom opservatoriju SOHO 24. travnja snimile su kako nešto vrlo veliko i umjetno napravljeno lebdi blizu Sunca.

Sve što se približava Suncu i temperaturi koja se procjenjuje na oko 5.500 stupnjeva Celzijusa - izgorjelo bi. Ipak, ako se zaista radi o izvanzemaljskoj svemirskoj letjelici onda bi ona morala biti opremljena tehnologijom koja može podnijeti tu ogromnu toplinu, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karta za svemir - 250.000 dolara POGLEDAJTE kako izgleda novi svemirski brod za 'komercijalne' letove Slika nije dostupna Izvanzemaljci je izliječili 'Hipnotizirala sam pacijenticu i otkrila da je bila odvedena na svemirsku letjelicu'

>> Ovakvu pomrčinu Sunca niste još nikada vidjeli!

Na NASA-inoj video snimci se vidi nešto nalik velikom objektu s nekon vrstom pričvršćene mehaničke ruke. Nakon što se snimka proširila internetom oni koji vjeruju u postojanje NLO-a tvrde kako se radi o izvanzemaljskom svemirskom brodu.

Znanstvenik Nathan Rich iz Laboratorija za pomorska istraživanja pretpostavlja kako se radi o skupu linija koje su ostavile kozmičke zrake koje su 'pogodile' kamerin CCD senzor.

'Linije su u skladu s udarima energetskih čestica (protona) u CCD, to je nešto što se događa na gotovo svakoj fotografiji', kazao je Rich.

Kozmička zraka mogla bi biti objašnjenje i za 'mehaničku ruku koja izgleda kao da je pričvršćena na letjelicu'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene