Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kamere na NASA-inom svemirskom opservatoriju SOHO 24. travnja snimile su kako nešto vrlo veliko i umjetno napravljeno lebdi blizu Sunca.


Sve što se približava Suncu i temperaturi koja se procjenjuje na oko 5.500 stupnjeva Celzijusa - izgorjelo bi. Ipak, ako se zaista radi o izvanzemaljskoj svemirskoj letjelici onda bi ona morala biti opremljena tehnologijom koja može podnijeti tu ogromnu toplinu, piše Huffington Post.

Vezani članci Slika nije dostupna POGLEDAJTE kako izgleda novi svemirski brod za 'komercijalne' letove Slika nije dostupna 'Hipnotizirala sam pacijenticu i otkrila da je bila odvedena na svemirsku letjelicu'

>> Ovakvu pomrčinu Sunca niste još nikada vidjeli!

Na NASA-inoj video snimci se vidi nešto nalik velikom objektu s nekon vrstom pričvršćene mehaničke ruke. Nakon što se snimka proširila internetom oni koji vjeruju u postojanje NLO-a tvrde kako se radi o izvanzemaljskom svemirskom brodu.

Znanstvenik Nathan Rich iz Laboratorija za pomorska istraživanja pretpostavlja kako se radi o skupu linija koje su ostavile kozmičke zrake koje su 'pogodile' kamerin CCD senzor.

'Linije su u skladu s udarima energetskih čestica (protona) u CCD, to je nešto što se događa na gotovo svakoj fotografiji', kazao je Rich.

Kozmička zraka mogla bi biti objašnjenje i za 'mehaničku ruku koja izgleda kao da je pričvršćena na letjelicu'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.