Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovo je mjesto gdje je sigurnost podataka najvažnija!


'Sve što dolazi izvana klijentovog firewalla smatramo prijetnjom. Mi ćemo šifrirati gdje god smo to u mogućnosti. Jednostavno rečeno, trudimo se da sve bude zaštićeno i sigurno, a potom sve to smatramo nesigurnim, a klijenti znaju da nam je sigurnost na prvom mjestu', piše na stranicama Bunkera. Klijenti, ali i cijene - sve se drži u strogoj tajnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Na lageru: Iznajmljuje se Churchillov ratni bunker u postaji metroa u Londonu Slika nije dostupna Hitlerova posljednja 24 sata života: Otkriven svaki detalj

Radi se o podzemnom postrojenju, nekoliko kilometara od Londona, a zove se Bunker upravo zato jer se nalazi u prostorima bunkera izrađenog u vrijeme hladnog rata.

Koliko je uloženo u sigurnost govore podaci da su oko njega postavljeni posebni detektori kretnji, debeli zidovi, a 30 metara pod zemljom nalazi se servisni centar gdje se nalaze pogonski i baterijski sustavi.

U njemu radi desetak zaposlenika, a osigurati će zaštitu podataka i u slučaju nuklearnog rata, prirodnih katastrofa, te bioloških ili kemijskih napada.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.