Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Microsoft Hrvatska nagrađuje

Odgovorima na zagonetke do novog računala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Microsoft Hrvatska u sklopu promocije operativnog sustava Windows 8 ima i nagradnu igru u kojoj možete sudjelovati.

Microsoft Hrvatska pokrenuo je s partnerima, tvrtkama Links, Mikronis, Harvey Norman i Emmezeta, promociju potpuno novog operativnog sustava Windows 8. Nakon uspješnih promocija u Linksu i Mikronisu, gdje su zainteresirani imali priliku isprobati Windows 8 i otkriti njegove funkcionalnosti, slijedi nastavak u kojem će domaćini biti Harvey Norman i Emmezeta. Promotivnu akciju prati nagradni natječaj na Facebook profilu Microsofta Hrvatska, u kojem korisnici imaju priliku osvojiti prijenosna računala s novim operativnim sustavom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zvuči privlačno, ali... Pazite da ne nasjednete! Iz HŽ-a upozoravaju na veliku prijevaru: "Budite oprezni" PR Tifon donosi Nagradna igra Tifona „Formula za dobitak“: Uručeni ključevi Mercedes Benz GLA sretnom dobitniku iz Splita

Potpuno novi operativni sustav, Windows 8, predstavljen pred mjesec dana u New Yorku, korisnici već sada mogu isprobati i u Hrvatskoj te otkriti novo Start sučelje s aktivnim pločicama, odabrati između više od tisuću aplikacija te se povezati s prijateljima na društvenim mrežama ili uživati u igrama i glazbi, stvarati i raditi. Windows 8 osmišljen je tako da odgovara na svaki jedinstven zahtjev i potrebu korisnika.

>> Prije 27 godina objavljeni su prvi Windowsi

„Fanovi“ Microsofta na domaćim Facebook stranicama te tvrtke mogu i sami otključati snagu Windowsa 8. Sve što je potrebno je upisati pet točnih odgovora na zagonetke, na što će sustav igračima postaviti konačnu zagonetku. Unosom točnog odgovora, jedinstvenog koda koji je odgovor na tu zagonetku, korisnici na lokacijama partnera mogu otključati nagradu – prijenosno računalo pokretano sustavom Windows 8.

Priliku za osvajanje nagrade u Harvey Normanu posjetitelji će imati od 2. prosinca a računala mogu isprobati već od 30. studenog, dok će zadnja u nizu promocija biti u Emmezeti od 7. do 9. prosinca, s „otključavanjem“ računala posljednjeg dana.

Više informacija o Windows 8 operativnom sustavu dostupno je na adresi http://windows.microsoft.com/hr-HR/windows/home, a nagradnom natječaju Microsofta Hrvatska i partnera može se pristupiti na Facebook stranici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene