Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve informacije na iPadu

Ovako možete locirati SVE satelite u orbiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SES Satellites aplikacija za iPad donosi podatke o 52 Astrina satelita i više od 150 područja pokrivenih njihovim satelitskim signalom.

Kompanija SES Astra predstavila je aplikaciju za iPad SES Satellites koja omogućuje jednostavno pretraživanje i lociranje satelita na temelju lokacije na kojoj se nalaze korisnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oko 285 KS Nova Opel Astra OPC s 1.6 turbo motorom Slika nije dostupna Praktičnija Astra Opel predstavio karavansku Sports Tourer izvedbu nove Astre

ASTRA sateliti – vodeća satelitska infrastruktura

Aplikacija je dostupna na App Storeu te pruža podatke o globalnoj floti njihova 52 satelita, a na njoj su dostupni podaci o više od 150 područja pokrivenih njihovim satelitskim signalom pa tako ako na karti odaberete Zagreb, prikazat će se informacije o najbližem SES uredu s njegovom adresom te popis satelita koji pokrivaju ovu lokaciju.

Osim što na karti možemo vidjeti gdje se nalaze svi sateliti, jedan klik na njih otkriva nam i podatke poput svih područja koje pokrivaju te nekih dodatnih informacija i tehničkih detalja o njima. SES Satellites dolazi i sa zanimljivom opcijom proširene stvarnosti – u aplikaciji je potrebno odabrati Live view i uperiti iPad u nebo te će se na njegovom ekranu pojaviti prikaz i pozicija satelita koji se nalaze iznad nas.

Ova je aplikacija dostupna za vlasnike iPada 2 i novije modele, a možete je preuzeti na ovom linku.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene