Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Facebook danas korisnicima diljem svijeta nije 'dao' da objavljuju statuse. Stvar je u međuvremenu riješena, a iz Facebooka su poslali i objašnjenje.


Ukoliko ste danas gubili živce jer vam Facebook nije prihvaćao upis novog statusa, problem nije bio u vama ili vašem računalu. Mashable prenosi kako je problem bio globalan.

Vezani članci Slika nije dostupna Zuckerberg daruje novac za školarine ilegalnih imigranata u SAD-u Slika nije dostupna Facebook uskoro na burzi, procjenjuje se na sto milijardi dolara

>> FOTO A ovako je vlasnik Facebooka zaštitio svoju privatnost!

Ako ste umjesto objave statusa vidjeli poruku poput ove na fotografiji, niste bili jedini. Korisnicima diljem svijeta pri pokušaju objave statusa pojavljivale su se poruke poput 'Došlo je do problema s objavom vašeg statusa. Molimo pokušajte ponovno za nekoliko minuta' i 'Facebook ne radi zbog redovitog održavanja'.

Neki su mogli vidjeti i poruku da je Zemlja okrugla, odnosno pisalo im je jednostavno: 'Poruku nije moguće objaviti na zidu' bez ikakog objašnjenja.

Sat vremena nakon što su problemi počeli, funkcionalnost se postupno počela vraćati, a sada bi sve trebalo raditi u najboljem redu.

Iz samog su Facebooka objavili da iza svega stoji 'održavanje mreže'.

'Dok smo danas radili na održavanju mreže, suočili smo se s problemom koji je nekim našim korisnicima onemogućio objavljivanje na Facebooku tijekom kraćeg vremenskog perioda. Problem smo brzo otklonili i sada smo se vratili 100 posto. Žao nam je zbog bilo kakve neugodnosti koju je ovo možda uzrokovalo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook