Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fight Club je održan povodom 'Europskog tjedna ICT zanimanja i digitalnih kompetencija', u sklopu kojeg su snage odmjerili IT industrija protiv estrade.


Svrha rasprave primarno je usmjerena na podizanje svijesti o važnosti investiranja u informatičku pismenost građana te o nizu mogućnosti koje informatičke vještine i ICT zanimanja nude.

Vezani članci Alemka Markotić Markotić oštro poručuje kršiteljima mjera samoizolacije: "To je kao da pucate iz puške u trgovačkom centru, to je terorizam. U ovom slučaju bioterorizam" Slika nije dostupna Poduzetnici ujedinjeni: "Vladine mjere su kao bacanje kante vode na šumski požar. Hitno usvojite ove naše prijedloge"

Pokušali su usporediti IT industriju s profesijom estradnih umjetnika. Raspravljalo se o prednostima i nedostacima rada u IT industriji u odnosu na estradu, a neka od znanih imena estrade su pripomogla da  se poruka o važnosti i značaju ulaganja u informatičke vještina i digitalne kompetencija prenese mladim ljudima, studentima i široj javnosti.

Boje  IT industrije branili su Girl Geek Barbara Slade i informatičar Jerislav Bobić, dok su estradnu zajednicu predstavljali Ivan Dražić (javnosti poznatiji kao Dragi iz grupe Connect) , Bizzo iz Bolesne braće te  Adnan Mehmedović, zvani Medo.

Moderator Fight Cluba bio je Ante Perković, kritičar i pisac.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju