Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratite na Dnevnik.hr

Fight Club debata: Je li bilo bolje prije Interneta?

Fight Club debata održat će se na INFO sajmu by CARNet i to u dvostrukom izdanju. Ulaz na događanje je besplatan a sudionike uzbudljive debate očekuju i nagrade!

Na dan otvaranja sajma, 15. studenoga u 12 sati u konferencijskoj dvorani Zagrebačkog velesajma naši borci će ukrstiti argumente oko teme e-knjige vs. tiskane knjige. Raspravljat ćemo da li je bolje liznuti prst pa okrenuti novu stranicu knjige ili cijelo izdavaštvo treba okrenuti novu stranicu i potpuno se posvetiti elektroničkim knjigama. Moderator događanja je Seid Serdarević (Fraktura).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fight Club Pozitivne i negativne strane: Održana debata povodom 20 godina interneta u RH Slika nije dostupna Polemika na Zagrebačkom velesajmu Fight Club: Tiskane knjige ili e-čitači?

Fight club prenosit će se uživo na DNEVNIK.hr

Fighteri na strani e-knjiga: 
Milena Bennini, bloggerica 
Robert Šipek, Sys Print 
Branka Vuk, Carnet 

Fighteri na strani tiskanih knjiga:

Dražen Dabić, Školska knjiga,
Hrvoje Kovačevi, književnik za djecu,
Ljudevit Ludwig Bauer, književnik

T-mobile, sponzor prvog Fight Cluba, daruje publiku s Planet9 e-čitačem i kuponom za kupnju e-knjiga na online knjižari planet9.hr.

Tko misli da je sve bilo bolje i humanije prije Interneta, a tko prije jutarnjeg umivanja provjerava mail pogledajte 17. studenoga u 16 sati, na zatvaranju INFO sajma gdje ćemo raspravljati o dobrim i lošim stranama interneta povodom obilježavanja 20 godina interneta u Hrvatskoj. Padat će teške riječi poput crowdsourcing, social currency, content creation, user experience i customer engagement pa zato ne propustite naše double trouble izdanje. Moderator eventa je Marko Rakar istaknuti bloger.

 

Fighteri pro internet: 
Vedran Bajer, Google Hrvatska 
Jasmin Redžepagić, novinar 
Albert Novak, CARNet 

Fighteri contra internet:

Dubravko Bilić, Agencija za zaštitu osobnih podataka
Morana Rogić, ,10 dana bez ekrana'
Daniel Lacko, novinar i pustolov

Iskon, sponzor drugog Fight Cluba osigurat će tri nagrade za publiku - Iskon.TRIOstart paket za 6 mjeseci.

Više o Fight Club-u:
Inovativan oblik panel diskusije koju je pokrenula udruga CROWD još 2007. raspravlja o aktualnim pitanjima iz raznih područja življenja.‘Borba’ se manifestira kroz sukob ideje koje zastupaju fighteri podijeljeni u tabore žestoko braneći svoju stranu. Uz eminentne goste koji ‘u ringu’ iznose svoje stavove publika na eventu ima vrlo važnu i aktivnu ulogu kroz glasno komentiranje, bacanje loptica... Osim edukativne funkcije, kao sasvim novi format, Fight Club ima svrhu i zabaviti sudionike, te nakon Fighta sve okupiti uz networking i druženje. Čitav događaj popratit će live stream na dnevnik.hr i CARNetovim stranicama, te twitter wall, a više informacija o ovim i bivšim Fight club - ovima možete pronaći na fightclub.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene