Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iPad Maxi

Apple priprema VELIKO iznenađenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon iPada Air i iPada mini, Apple navodno priprema još jedan model svog tableta – 13 inčni iPad Max

Tim Cook je u lipnju najavio kako Apple priprema 'uzbudljive nove proizvode' te su par mjeseci nakon toga predstavili nove modele iPhonea i iPadova koji su, uz izuzetak iPhonea 5C za kojeg nema očekivane potražnje, zadovoljili većinu ljubitelja ove kompanije. Novi iPhone 5S sada dolazi s vrhunskim hardverom i odličnom kamerom, smanjili su dimenzije većem iPadu, dok je iPad mini dobio ekran retina rezolucije, a oba modela također rade na hvaljenom i snažnom A7 procesoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velika očekivanja Povijesni dan za Apple: Pratite UŽIVO! Slika nije dostupna Dream team Ovo bi mogao biti najbolji gadget ikad

'Najbolji tablet na svijetu postao je još bolji!'

S obzirom na dosadašnja iskustva i vremensko razdoblje predstavljanja novih modela telefona i tableta, za očekivati je da će Apple nasljednike ovih uređaja predstaviti tek u rujnu i listopadu sljedeće godine, no prema informacijama koje su objavili na Apple Insideru, ova kompanija priprema i jedno veliko iznenađenje za proljeće 2014. godine.

Naime, Apple bi krajem ožujka ili u travnju mogao predstaviti novi model iPada s ekranom još veće dijagonale tako da bi u ponudi u budućnosti mogli imati tri modela tableta – iPad mini, iPad Air i iPad Maxi.

Najveći model njihovog tableta navodno će imati ekran dijagonale oko 13 inča (neke informacije kažu da bi ta dijagonala mogla iznositi i 11,4 inča), dakle imat će ekran dijagonale poput MacBooka Air i Pro. S obzirom da iz Applea ne žele komentirati ove informacije i ne spominju iPad Maxi, internetom kruže brojne glasine oko ovog navodnog uređaja.

NAPUSTILA MODNO CARSTVO: Najplaćenija izvršna direktorica stiže u Apple!

Jedna od tih glasina kaže da bi Apple ekran osjetljiv na dodir dijagonale oko 13 inča mogao upotrijebiti i u svojim prijenosnim računalima ili čak u hibridnom modelu tableta i prijenosnika pa bi npr. s dodatnom tipkovnicom iPad Maxi mogao postati klasičan laptop koji će raditi na iOS operativnom sustavu.

Inače, osim velikog iPada, Apple navodno priprema i dvije potpuno nove kategorije proizvoda – jedna je pametni sat iWatch čije predstavljanje analitičari očekuju u prvoj polovici sljedeće godine i pametni televizor iTV za kojeg nije poznato kada bi ga Tim Cook mogao predstaviti.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene