Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć u odluci

Aplikacija samo za cure: Trebate li ostaviti dečka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto prijateljica, poslušajte što će vam o budućnosti vaše veze reći pametni telefon i aplikacija 'Should I Break Up With My Boyfriend?'

Što napraviti kada ne znate u kojem smjeru ide vaša veza i kada se pitate da li je najbolje prekinuti vezu s dečkom ili mu dati još jednu šansu? Djevojke su do sada s ovim pitanjima najčešće 'gnjavile' svoje prijateljice, a u budućnosti više neće biti potrebe za tim, već će im odgovor dati njihov pametni telefon.

Pročitajte i ovo Matteo Salvini (Foto: AFP) Kraj intimnog druženja Završila ljubavna drama potpredsjednika talijanske Vlade: ''Neće mi nedostajati ono što smo dali jedno drugome'' Nestala tinejdžerica (16) nakon dva tjedna pronađena s ocem najbolje prijateljice (Foto: Allentown Police Department) Tajili vezu i planirali bijeg Nestala tinejdžerica (16) nakon dva tjedna pronađena s ocem najbolje prijateljice

Sarah Gray, programerka iz Chicaga i sama se našla u vezi u kojoj nije znala kako postupiti te je vezu sa svojim dečkom htjela sagledati iz nekog objektivnog kuta pa je odlučila dizajnirati aplikaciju za iPhone koja će joj savjetovati o budućnosti njene veze. Aplikacija 'Should I Break Up With My Boyfriend?' od djevojaka zahtjeva da svakodnevno bilježe i ocjenjuju svoje osjećaje i razmišljanja prema dečkima te zatim analizira te podate pokazujući kakvi su njihovi stvarni osjećaji prema njima.

Gray je za Daily Mail rekla kako je mogućnost da jasno i objektivno vidi kako stvari stoje u njenoj vezi 'prvi korak ka sretnom i zdravom životu i ljubavi – s trenutnim dečkom ili s nekim drugim' te da je nekad potreban 'objektivan glas koji će nam pomoći da cijenimo dobre stvari ili da prihvatimo bolne stvari u životu' – pa makar taj objektivan glas bio i mobitel.

Konačan sud o vezi aplikacija daje nakon dva tjedna korištenja, a njena dizajnerica upozorava da aplikacija 'Should I Break Up With My Boyfriend?' ne može zamijeniti razgovore s licenciranim terapeutima, najboljim prijateljima ili kućnim ljubimcima, ali kako ipak može doprinijeti 'novim pogledom na situaciju'.

Ovu aplikaciju možete skinuti ovdje, a njena cijena iznosi 0,99 dolara.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene