Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

'Snalažljivi' zubar

Zubar: Natečene su vam žlijezde. Da pipnem grudi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zubar koji se na posljednjim izborima kandidirao za britanski parlament 'prodao je priču' pacijenticama da im mora pregledati i grudi.

Adrian Heath (44) je prevario četiri žene. Dirao im je grudi dok su ležale na zubarskom stolcu bez medicinskog opravdanja. Jednoj je rekao i da otkopča hlače nakon što jo je stiskao bradavice, a drugoj je rekao da je zabrinut za njezine naotečene žlijezde što bi moglo izazvati i druge komplikacije, dok mu njezine grudi bile u rukama. Heath, koji je oženjen, tvrdi da je bio zabinut za zdravlje žena, ali sud smatra da njegovi 'pregledi' nisu opravdani. 2008. godine medicinsku sestru je zamolio da ode u drugu sobu, a ženi je pregledavao 'naotečene žlijezde'. Spustio je ruke na njena ramena i objašnjavao joj kako se otekline mogu proširiti dalje tijelom. 

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Pitao ju je može li pregledati i njezine grudi, a ona je mislila da je i to dio pregleda. Vršcima prstiju kružio joj je po grudima i jednu dojku je izvadio iz grudnjaka. Zaključio je da je natečena i rekao da mora i drugu pregledati. Zatim je štipao bradavicu i ispitivao ženu da li je boli. 'Pospremio' joj je grudi i zamolio je da skine hlače, ali ona to ipak nije napravila. To joj je bilo previše. Kada se sestra vratila u prostoriju on joj je rekao da pričeka vani. Kasnije se ispostavilo da je to učinio jer je 'u ustima pacijentice primijetio znakove spolno prenosivih bolesti'. Istraumatizirana pacijentica o svemu je razgovarala s mužem i prijateljicom, nakon čega je odlučila tužiti zubara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene