Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samit u Makedoniji

Milanović na samitu Brdo-Brijuni: "Filozofija i politika odugovlačenja, otezanja i prokastrinacije"

Aktualno Galerija Zoran Milanović Zoran Milanović Foto: Vijesti Nove TV u 14 Summit Brdo-Brijuni - 2 Summit Brdo-Brijuni - 2 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Summit Brdo-Brijuni - 1 Summit Brdo-Brijuni - 1 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Summit Brdo-Brijuni - 3 Summit Brdo-Brijuni - 3 Foto: Vijesti Nove TV u 14 +0 Zoran Milanović i Aleksandar Vučić Galerija 1/5 >>
Predsjednik Zoran Milanović otputovao je u Skopje gdje sudjeluje na samitu procesa Brdo-Brijuni, zajedno sa slovenskom predsjednicom Natašom Pirc Musar. Supredsjedatelj je te inicijative, pokrenute još prije deset godina, čiji je cilj približavanje zemalja zapadnog Balkana Europskoj uniji.

Na samitu procesa Brdo-Brijuni su, uz predsjednika Zorana Milanovića i predsjednici Srbije, Albanije, Crne Gore, Kosova te troje članova Predsjedništva BiH.

Osim o pridruživanju Europskoj uniji, fokus im je i zadržati mlade na zapadnom Balkanu, a razgovarat će se i o posljedicama klimatskih promjena, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Maristela Baričević.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća kod Križevaca - 2 kod Križevaca Ujak mladića koji je poginuo u strašnoj nesreći: "Vraćali su se s pića, trebao je uskoro proslaviti rođendan"

"Možemo pomoći, tu mislim na Hrvatsku i Sloveniju, koliko možemo. Mislim da bi smo mogli i više, da se dio Europe integrira u EU i da ta da jedna filozofija i politika odugovlačenja, otezanja i prokastrinacije ne traje koliko traje, ali tu su nam i sredstva moći koja su na raspolaganju - ograničena", zaključio je Milanović.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 




 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene