Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pravi šok bio je za jednog vikara kada mu se u javnom WC-u 'obratio' automat ženskim glasom.


Javni WC u Shropshireu pušta automatsku snimku pozdrava kojeg izgovara ženski glas. Vikara je pozdrav zatekao taman kada je otkopčao hlače. Prvo što je pomislio bilo je da ga netko slijedi.

Vezani članci Pavel Stuchlik Testovi za koronu odsad se mogu kupiti i na - automatu: "Moći ćemo i provjeriti funkcionira li cjepivo koje ste primili" Jezivi toaleti (Foto: boredpanda.com) Neki javni toaleti su toliko jezivi da ih ljudi ne žele koristiti ni u slučaju najveće nužde

Vikarovo iznenađenje automatskom porukom završilo je žalbom gradskom vijeću. Zbog svega se provodi anketa među građanima žele li da glas bude ipak muški ili da ga uopće nema u uniseks WC-ima.

'Nisam bio oduševljen glazbom koja je svirala na ulazu. Čemu to? I skoro sam se srušio kad sam otkopčao remen i začuo ženski glas koji je rekao 'dobrodošli'. Začuđen sam pogledao oko sebe da vidim gdje se ona skriva i da provjerim da nisam zalutao u ustanovu u kojoj žene rado pozdravljaju ljude koji skidaju hlače', napisao je vikar u svom pismu gradskom vijeću, piše Daily Mail.

Osim pozdrava automatski glas upozorava korisnike i na ograničeno vrijeme uporabe. Cijeli slučaj glavna je tema šala među stanovnicima koji kažu da bi si vikar 'trebao naći život'.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju