Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Mislio sam da me netko slijedi'

Ženski glas automata u WC-u prestravio vikara koji je taman skinuo hlače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravi šok bio je za jednog vikara kada mu se u javnom WC-u 'obratio' automat ženskim glasom.

Javni WC u Shropshireu pušta automatsku snimku pozdrava kojeg izgovara ženski glas. Vikara je pozdrav zatekao taman kada je otkopčao hlače. Prvo što je pomislio bilo je da ga netko slijedi.

Pročitajte i ovo Automat za domaće proizvode - 4 Zadovoljni i kupci i proizvođači Domaće i fino na pritisak gumba: Ovi OPG-ovci našli su način da budu i povoljniji i non-stop dostupni Ilustracija JAVNA NABAVA Ništa od pisoara od 3500 kuna i zahodskih četki od 700: Ministarstvo zdravstva poništilo natječaj, stiglo i objašnjenje

Vikarovo iznenađenje automatskom porukom završilo je žalbom gradskom vijeću. Zbog svega se provodi anketa među građanima žele li da glas bude ipak muški ili da ga uopće nema u uniseks WC-ima.

'Nisam bio oduševljen glazbom koja je svirala na ulazu. Čemu to? I skoro sam se srušio kad sam otkopčao remen i začuo ženski glas koji je rekao 'dobrodošli'. Začuđen sam pogledao oko sebe da vidim gdje se ona skriva i da provjerim da nisam zalutao u ustanovu u kojoj žene rado pozdravljaju ljude koji skidaju hlače', napisao je vikar u svom pismu gradskom vijeću, piše Daily Mail.

Osim pozdrava automatski glas upozorava korisnike i na ograničeno vrijeme uporabe. Cijeli slučaj glavna je tema šala među stanovnicima koji kažu da bi si vikar 'trebao naći život'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene