Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četiri osobe ozlijeđene

Izbjegnuta tragedija: Sudar teretnih vlakova ublažio vagon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer su u Zenici ozlijeđena četvorica strojovođa kada je na vlak koji je iz hangara izvlačio teretni vagon s popravka u velikoj brzini naletjela električna lokomotiva.

Četvorica strojovođa ozlijeđena su u sudaru teretnih vlakova koji se u utorak popodne dogodio u Zenici, izvijestili su mediji u BiH navodeći da je teža nesreća izbjegnuta jer se između dvije lokomotive prigodom sudara nalazio jedan vagon.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sanirana šteta Nakon sudara vlakova popravljena pruga kod Rijeke: Promet bi trebao krenuti poslijepodne Prevrnuti vlak - 2 DNEVNIK NOVE TV VIDEO Ekskluzivne snimke teške željezničke nesreće: Šteta se mjeri u milijunima eura

Po navodima Dnevnog avaza do nezgode na teretnoj željezničkoj postaji u Zenici je došlo kada je na vlak koji je iz hangara izvlačio teretni vagon s popravka u velikoj brzini naletjela električna lokomotiva. Tom prigodom su četvorica strojovođa ozlijeđena od kojih jedan teže.

Tinejdžerica silovana, zadavljena i bačena kroz prozor jurećeg vlaka

Teže posljedice su izbjegnute jer je svojevrsni tampon bio teretni vagon koji je ublažio sudar između dvije lokomotive. Strojovođa električne lokomotive nije postupio po pravilima, nego je lokomotivom umjesto iz prednje, upravljao iz stražnje kabine, što mu je smanjilo vidokrug, naveli su iz Avaza. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene