Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavlja se

Pas napao dječaka (14) i ugrizao ga za genitalije, liječnici brzom operacijom uspješno sanirali tešku ozljedu

Pas (Ilustracija: Getty Images)
Pas (Ilustracija: Getty Images)
Pas je prilikom napada dječaku nanio teške ozlijede, posebno u predjelu genitalija, potvrdili su dežurni liječnici, piše Dnevni Avaz.

Nesvakidašnji slučaj napada psa dogodio se prošlog vikenda u Zenici. Pri tome je stradao 14-godišnji dječak. Pas je dječaku nanio teške ozlijede u predjelu genitalija, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno

Dječak je nakon napada prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje je zbog težine ozljeda odmah i operiran. Liječnici su, piše Avaz, uložili maksimalne napore da se spase dječakove genitalije.

Prema riječima dežurnog liječnika dječak je, sedam dana nakon operacije, stabilnog zdravstvenog stanja.

''Radi se o dječaku rođenom 2004. godine, koji je hospitaliziran uslijed ugriznih rana psa lutalice. Zbrinut je u našu zdravstvenu ustanovu, a nakon operativnog zahvata uspješno se oporavlja'', kaže liječnik.

''Njemu su konstatirane ozlijede u predjelu penisa, i to na završnoj trećini. To je odmah po prijemu izgledalo dosta teško, ali nakon intervencija liječnika i operacije, možemo kazati da su rane dosta sanirane'', pojašnjava liječnik.

Dodaje da, s obzirom na to da se rana nalazi na specifičnom i vlažnom mjestu, bit će potrebno dosta vremena da se dječak oporavi.

''Dječak već sada mokri samostalno, ali to malo otežava zarastanje rane, koja bi trebala biti suha. Zbog svega toga, bit će potrebno vrijeme za zarastanje i potpuni oporavak'', napominje dežurni liječnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene