Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjetlo u život

Žena preživjela potres zahvaljujući laptopu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki koji su preživjeli potres često duguju život bizarnim stvarima poput pijenja vlastite mokraće kako ne bi dehidrirali, no ne i ova žena.

Japanska radnica Miyuki Konnai tvrdi da joj je isključivo laptop pomogao da preživi u ruševinama nakon potresa, prenosi Gizmodo.

Pročitajte i ovo Potres u Turskoj Magnituda 3,8 Potres pogodio Tursku: "Treslo je tri do četiri sekunde" Potres u Turskoj Potres u Turskoj Nakon grozne nesreće napokon su dočekali suđenje: "Tko god je odgovoran za ovo, mora biti osuđen"

Nakon potresa od 7.2 magnitude po Richteru u kojem je poginulo više od 600 ljudi, Tursku je pogodio manji potres 9.studenoga koji je sravnio sa zemljom hotel u kojem je Miyuki odsjela.

>>dnevnik.hr/vijesti/svijet/broj-poginulih-u-potresu-u-turskoj-narastao-na-27.html

Zatočena u ruševinama bojeći se mraka, laptop joj je pravio društvo. 'Kada sam konačno uspjela otvoriti lijevo oko, vidjela sam zraku svjetlosti što mi je unijelo nadu u uživot, to svjetlo je dolazilo iz laptopa'.

Srećom, spašena je pet sati nakon potresa. Nema spomena je li što i objavila na Facebooku tijekom agonije pod ruševinama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene